Λάουρα Νάργιες: « Έτσι έχασα σε 1,5 μήνα 13 κιλά» - Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day
Media

Λάουρα Νάργιες: « Έτσι έχασα σε 1,5 μήνα 13 κιλά» - Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Η Λάουρα Νάργιες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Happy Day και μίλησε για την αλλαγή στο σώμα της αλλά αναφέρθηκε και στην παρουσία της στο Survivor την Τρίτη 1η Ιουνίου!

Αρχικά είπε για την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, που έγινε από ξανθιά σκούρα καστανή: « Μου έχεις δώσει έμπνευση Σταματίνα. Ενώ έλεγαν ότι οι παρουσιάστριες πρέπει να είναι ξανθιές εγώ σκέφτηκα εσένα και τα έβαψα»!

Όσον αφορά πώς έχασε τα 13 κιλά σε 1,5 μήνα, τόνισε: « Πήγα σε ένα ιριδολόγο στη Γερμανία, ο οποίος δεν ήξερε τίποτα για μένα. Κοίταξε την ίριδα του ματιού μου και μου είπε έχεις το τάδε μικρόβιο στο έντερο. Σου δίνει ομοιοπαθητικά και σου δίνει μια διατροφή ειδική. Επειδή κόβεις πολλά όπως αλεύρια κλπ. χάνεις κιλά. Είναι σαν αποτοξίνωση. Έτσι το ξαναέκανα και έχασα μέσα σε 1,5 μήνα 13 κιλά.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό που έγινε με την Παπαρίζου και τα σχόλια για τα κιλά της. Το έχουν κάνει και σε μένα και λόγω Survivor.»!

Και για την παρουσία της στο survivor, είπε: «Xάρηκα που είδα τον Γιώργο Λιανό. Με την Ελένη Χαμπέρη έκατσε τέλεια. Είχα τελειώσει την εκπομπή 9 το βράδυ . Κάναμε τον τεχνικό έλεγχο. Ξεκινήσαμε στις 10 και τελειώσαμε στη 1.30 το βράδυ»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved