Survivor: James Καφετζής – Άννα Μαρία Βέλλη: Η κάμερα του Πρωινού τους «τσάκωσε» χεράκι χεράκι!
Media

Survivor: James Καφετζής – Άννα Μαρία Βέλλη: Η κάμερα του Πρωινού τους «τσάκωσε» χεράκι χεράκι!

Survivor: Αλλιώς το περιμέναμε κι αλλιώς μας ήρθε! Άννα Μαρία Βέλλη, James Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης είναι τα τρία πρόσωπα που μας απασχόλησαν όσο κανένα άλλο στο φετινό Survivor.

Μια νέα φιλία ξεκίνησε μετά το τέλος του ριάλιτι και οι τρεις πρώην συμπαίκτες κάνουν διακοπές μαζί!

Οι τρεις πρώην παίκτες του Survivor συναντήθηκαν όλοι μαζί πρώτα στο Βραχάτι Κορινθίας, εκεί από όπου και κατάγεται ο Νίκος Μπάρτζης με την Άννα Μαρία μάλιστα να κάνει μια ανάρτηση αναβιώνοντας μάλιστα μια γλυκιά στιγμή από τον Άγιο Δομίνικο με τους συμπαίκτες της για το παιχνίδι.

Αργότερα ακολούθησε το ταξίδι στα πάτρια εδάφη της Άννας Μαρίας, στο νησί από όπου κατάγεται, που δεν είναι άλλο από τη Σίφνο.

Οι τρεις τους λοιπόν έκαναν διακοπές στο Κυκλαδίτικο νησί και κατά την επιστροφή τους στον Πειραιά τους «τσάκωσε» η κάμερα του Πρωινού και μπορεί και οι τρεις να είχαν πιει το αμίλητο νερό αφού δεν έβγαλαν άχνα, όμως τα πλάνα «μίλησαν» από μόνα τους.

Τι εννοούμε με αυτό; Η κάμερα έπιασε τον James Kαφετζή και την Άννα Μαρία να κατεβαίνουν από το πλοίο πιασμένοι χέρι – χέρι.

Τα σχόλια στην εκπομπή Το Πρωινό ήταν ποικίλα όμως τα συμπεράσματα… δικά σας για το τι μπορεί να συμβαίνει τελικά ανάμεσα στους παίκτες.

Εμείς πάντως αυτό που γνωρίζαμε μέχρι και πριν δούμε αυτά τα πλάνα είναι πως η Άννα Μαρία είναι σε σχέση ενώ ο James προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την πρώην σύντροφό του.

Δες τα πλάνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved