Άγριες μέλισσες: Ο παπά Γρηγόρης εξομολογείται - Αυτές είναι οι σκηνές που έχει δακρύσει
Media

Άγριες μέλισσες: Ο παπά Γρηγόρης εξομολογείται - Αυτές είναι οι σκηνές που έχει δακρύσει

Άγριες μέλισσες: Ο Κωστής Σαββιδάκης ή κατά κόσμον παπά Γρηγόρης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και είχε εξομολογητική διάθεση.

Τι σας δυσκόλεψε περισσότερο στον ρόλο τον «παπά Γρηγόρη»;

Όταν έχω κάποιες σκηνές που είναι γιορτές, κηδείες υπάρχουν πράγματα που δεν γνώριζα. Ήξερα μόνο τα βασικά ως χριστιανός. Δεν είχα την τύχη να μάθω ψαλμωδίες, τώρα όμως, με αφορμή τον ρόλο, μπαίνω στο ιντερνέτ. διαβάζω και με βοηθάει ένα: φίλος ψάλτης. Επίσης ζητάω συμβουλές από φίλους μου παπάδες, προκειμένου να ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις του ρόλου. Η μεγαλύτερη δυσκολία εδώ ι πως έχεις να κάνεις με τη θρησκεία και τα πιστεύω της μεγάλης μερίδας κόσμου. Δεν μπορείς να παίξεις σε ιερά και όσια, πρέπει να κρατάς πολύ ψηλά τον πήχη. Τουλάχιστον σε αυτόν τον ρόλο. Βλέπουμε και άλλους παπάδες σε άλλα σίριαλ που είναι κωμικοί οι ρόλοι. Εδώ δεν συμβαίνει αυτό, ναι μεν ο παπάς έχει χιούμορ, κάνει αστεία στο καφενείο, όσο μπορεί και επιτρέπεται αλλά ταυτόχρονα είναι και σοβαρός.

Υπάρχει κάποια συμβουλή σας έχει δώσει παπάς και έχετε ξεχωρίσει;

Αυτό που μου είπε και το χάρηκα, είναι πως ό,τι έχει συμβεί μέχρι τώρα από κηδείες, βαφτίσια, ό,τι έχει διαβαστεί, είναι αυτό που κάνουν σε όλες τις τελετές. Δεν έχουμε κάνει κάποιο λάθος και αυτό είναι χαρά. Μου αρέσει να το ακούω από παπάδες που σέβομαι και αγαπώ.

Σε ποιες σκηνές έχετε δακρύσει;

Είναι πάρα πολλές. Το μεγαλύτερο ξέσπασμα το κάνω όταν έρχονται τα επεισόδια και είμαι μόνος μου. Υπάρχουν σκηνές που φεύγει ποτάμι το δάκρυ. Και όταν φτάνει η ώρα να γυριστεί η σκηνή, είναι συγκλονιστικό.

Θα έχουμε αλλαγές στο πρωταγωνιστικό cast, όπως ακούγεται;

Δεν πιστεύω τίποτα από ό,τι κυκλοφορεί! Είναι λίγες οι αλήθειες και από τα spoilers βγαίνουν πολλά ψέματα, Έχω σταματήσει να διαβάζω. Δεν νομίζω να αλλάξουν οι βασικοί ρολόι. Οι κολώνες του σπιτιού δεν μπορούν να φύγουν, γιατί τότε θα γκρεμιστεί. Θα λέγαμε τότε ότι πάμε να κάνουμε νέο σίριαλ. Ξέρω μόνο ότι ο τρίτος κύκλος θα έχει να κάνει με τη Χούντα. Καλά κάνουν οι σεναριογράφοι που δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους.

Η συμμετοχή σας στις «Άγριες Μέλισσες» αποτελεί δικαίωση;

Δεν θα έλεγα δικαίωση, αλλά χαρά, γιατί μπαίνεις στα σπίτια ανθρώπων και σου δείχνουν τόση αγάπη. Αυτό είναι η μεγαλύτερη πληρωμή μας. Δόξα τω Θεώ και πριν ήμουν στον χώρο, ήμουν καλά. Το να μην σε ξέρουν 3 εκατ. Έλληνες, δεν σημαίνει ότι υποφέρεις. Είναι χαρά το να σε ξέρουν, από την άλλη πολλές φορές μπορεί να είναι και πρόβλημα. Να θες να πας κάπου να ηρεμήσεις και να μην μπορείς.

Υπήρξαν διαστήματα που μείνατε άνεργος;

Πάρα πολλές φορές έμεινα άνεργος και ζοριζόμουν. Ο ηθοποιός κάθε τρεις μήνες περνάει από κάστινγκ για καινούργιες δουλειές. Έκανα ό,τι δουλειά μπορούσα, από σερβιτόρος, μπάρμαν, λάντζα, σε ξενοδοχείο. Τα πάντα, δεν είμαι από τους ανθρώπους που δεν ζω χωρίς την ηθοποιία και δεν αισθάνομαι ότι η κάθε δουλειά είναι ντροπή. Αν υπάρχει θέληση και αγαπάς κάτι πολύ, μπορεί να αργήσει η επιτυχία, αλλά τελικά θα έρθει.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved