Το τηλεοπτικό μέλλον του Ντάνου – Θα τον δούμε σε ρόλο παρουσιαστή; Όλο το παρασκήνιο
Media

Το τηλεοπτικό μέλλον του Ντάνου – Θα τον δούμε σε ρόλο παρουσιαστή; Όλο το παρασκήνιο

Αυτή τη φορά ο Ντάνος είναι πιο κοντά από ποτέ στην… παρουσίαση!

Σύμφωνα με το Πρωινό ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί τη φετινή σεζόν να κάνει αυτό το βήμα και μάλιστα παρουσιάζοντας ένα πολλά υποσχόμενα project. Πρόκειται για το «Ninja warriors», ένα παιχνίδι γεμάτο αθλητικές δραστηριότητες, δίχως ίχνος στοιχεία ριάλιτι.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως τα δικαιώματα του παιχνιδιού έχει εξασφαλίσει ο Ant1. Θυμίζουμε πως το παιχνίδια αυτό ήταν να προβληθεί από το καλοκαίρι του 2018 ωστόσο ο ΑΝΤ1 είχε αποφάσισε να το παγώσει καθώς για τις ανάγκες των γυρισμάτων χρειαζόταν να βρεθεί ένα μεγάλο πλατό, που να αντέχει το βάρος, καθώς το σκηνικό θα στηθεί μέσα σε μια τεράστια πισίνα.

Το αν θα είναι ο Ντάνος στο τιμόνι της παρουσίασης θα εξαρτηθεί από το αν ο Σάκης Τανιμανίδης αναλάβει τον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας» κι έτσι η θέση παραμείνει κενή.

Για την ώρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζει κάτι εντελώς διαφορετικό για το φετινό καλοκαίρι στο νησί του, τη Σκιάθο.

«Το περσινό καλοκαίρι ήταν αρκετά δύσκολο, επλήγησαν όλοι οι επαγγελματικοί χώροι, και κυρίως αυτός του τουρισμού, από τον οποίο περιμένουμε πολλά ως χώρα. Επομένως, μιλάμε για περισσότερο καλοκαίρι και θάλασσα για όλους μας, είτε επαγγελματικά είτε σε επίπεδο διακοπών, που ίσως ξεπλύνει από πάνω μας όλο αυτό που περάσαμε.

Φέτος κάνω πραγματικότητα και ένα όνειρο πολλών ετών: με ένα φουσκωτό σκάφος που θα οδηγώ εγώ, θα δίνουμε την ευκαιρία (στους επισκέπτες να δουν τη Σκιάθο, τις Σποράδες και άλλες περιοχές από μια άλλη σκοπιά, που είναι εφικτή μόνο δια θαλάσσης. Έτσι, είτε για κάποιες ώρες είτε με ολοήμερο cruising, με ωραίες παροχές, απλές αλλά δροσιστικές, σε συνδυασμό με τα νερά και τον ήλιο μας, θα δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις», είπε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved