Άγριες Μέλισσες: Οι σκηνές που μας καθήλωσαν πριν το μεγάλο και δραματικό φινάλε της φετινής σεζόν
Media

Άγριες Μέλισσες: Οι σκηνές που μας καθήλωσαν πριν το μεγάλο και δραματικό φινάλε της φετινής σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Αυλαία ρίχνει απόψε το βράδυ (3-06) ο δεύτερος και πιο συγκλονιστικός κύκλος της σειράς με σκηνές που μας έχουν καθηλώσει!

Το σχέδιο της Μυρσίνης μπήκε σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα έπεσε στο Διαφάνι. Κανείς δεν γνώριζε αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος. Το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του.

Οι σκηνές της φετινής σεζόν είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικές με γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις που δεν άφησαν το τηλεοπτικό κοινό να πάρει ανάσα.

Και τι δεν είδαμε σε αυτά τα 151 επεισόδια;

Ομηρικούς καβγάδες, αυτοκτονίες, τραυματισμούς, θανάτους, αποκαλύψεις, θανάσιμα μυστικά, γάμους, εγκυμοσύνες και πάνω όλα τους πρωταγωνιστές να δίνουν καθημερινά ρεσιτάλ ερμηνείας.

Οι Άγριες Μέλισσες προβλήθηκαν για πρώτη φορά την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, με το πρώτο επεισόδιο να σημειώνει τηλεθέαση 27,8% και φυσικά να ακολούθησαν κι άλλα επεισόδια που έσπασαν κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Η δεύτερη σεζόν κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θαυμαστών της σειράς, καθώς επέστρεψε δυναμικά, με συγκλονιστικές ανατροπές.

Η Θεοδοσία νεκρή

Η Θεοδοσία υπό το βάρος των τύψεων, καθώς εκείνη οδήγησε την Ελένη στη φυλακή, θυσιάζεται για την άλλοτε αντίζηλό της και πέφτει νεκρή στην προσπάθειά της να τη σώσει. Η εξομολόγηση της Θεοδοσίας στα χέρια του αγαπημένου της Λάμπρου, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή λύγισε το τηλεοπτικό κοινό.

Τα βασανιστήρια της Λενιώς στη φυλακή και ο βιασμός από τον Βόσκαρη

Τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της βιώσε η Ελένη, αφού εκτός από την οργή των Σεβαστών για το έγκλημα που διέπραξε, είχε να αντιμετωπίσει και τον σκληρό κόσμο της φυλακής, όπου ισχύουν άλλοι νόμοι... Η άλλοτε σκληροτράχηλη Ελένη Σταμίρη, έζησε βασανιστικές και εξευτελιστικές στιγμές στα χέρια του βιαστή της Μάνου Βόσκαρη

Η Δρόσω στην Τρούμπα

Μια ακόμη σκηνή που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτή. Η Δρόσω μετά την ποινή που επέβαλαν στην Λενιώ για το θάνατο του Σέργιου, αποφασίζει να εγκαταλείψει το Διαφάνι. Στο δρόμο της βρέθηκε ο Τάκης Δοξαράς ο οποίος της άλλαξε τη ζωή, ενώ αργότερα ακολούθησε μια ακόμη σοκαριστική σκηνή με τη Λενιώ να συναντά την αδερφή της στους δρόμους της Τρούμπας.

Ασημίνα και Δρόσω έρχονται σε ρήξη για τον μικρό Σέργιο

Η παρουσία της Δρόσως στο Διαφάνι έρχεται να ταράξει την ήδη κλονισμένη ψυχολογική κατάσταση της Ασημίνας. Η τελευταία νιώθει να απειλείται ό,τι έχτισε όλα αυτά τα χρόνια και βλέποντας πως και ο Νικηφόρος, αυτή τη φορά, είναι με το μέρος της Δρόσως και συναινεί στο να βλέπει τον μικρό Σέργιο τρελαίνεται

Ο ξυλοδαρμός της Σοφούλας από τον Βόσκαρη

Μια ακόμη σκηνή που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Βίκυ Διαμαντοπούλου έδωσαν ένα πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας με το κοινό να σοκάρεται από τις σκηνές, οι οποίες ήταν γεμάτες οργή, αίμα και βιαιοπραγίες.
Στην προσπάθειά του να γλιτώσει ο Βοσκάρης δέρνει ανελέητα τη γυναίκα του προκειμένου να μην προλάβει να καταθέσει στο δικαστήριο. Ωστόσο η Σοφούλα το «σκάει» από το υπόγειο, οπού την κρατά κλειδωμένη και θα καταφέρει να δώσει τη χαριστική βολή στον Βόσκαρη.

Tο τριπλό φονικό που έβαψε με αίμα το Διαφάνι κι έκανε το τηλεοπτικό κοινό να… παραμιλά

Οι δύο εισαγγελείς, αλλά και ο μάρτυρας - κλειδί που θα έστελνε τον Δούκα στη φυλακή δολοφονήθηκαν, ενώ ο «αρχηγός» των Σεβαστών με τον Μελέτη έφτασαν λίγα λεπτά μετά στον τόπο του εγκλήματος.

Το παραλήρημα της Μυρσίνης όταν έμαθε την αλήθεια για τη δολοφονία του Σέργιου

Μπορεί ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής να ορκίστηκαν να μην αποκαλύψουν σε κανέναν πως και οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο, ωστόσο η Μυρσίνη το ανακαλύπτει και σοκάρεται. Τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όρια τους. Η Μυρσίνη, ύστερα από όσα έμαθε, καταρρέει. Η οργή της απέναντι στα κορίτσια είναι μεγάλη και ανεξέλεγκτη. Η ίδια διψάει για εκδίκηση και αποφασίζει να κινηθεί στα σκοτάδια καταστρώνοντας ένα αδίστακτο σχέδιο.

Ο ευνουχισμός του Βόσκαρη

Οι στιγμές του μέσα στο κελί ήταν εφιαλτικές και μπροστά από τα μάτια του πέρασαν όλες οι σκηνές των βασανιστηρίων και του πόνου που εκείνος έχει προκαλέσει όλα αυτά τα χρόνια. Για κακή του τύχη στη φυλακή τον περίμεναν παλιοί κρατούμενοι που τους έκανε τη ζωή τους κόλαση.
Οι φυλακισμένοι αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο αφού τον κακοποίησαν, ευνουχίζοντάς τον.

Φυσικά πέρα από αυτές τις σκηνές είχαμε και τις πιο ευτυχισμένες με το γάμο της Λενιώς και του Λάμπρου, της Βιολέτας με τον Μιλτιάδη αλλά και της Ρίζως με τον Προύσαλη.

Η Ουρανία γέννησε ενώ η Σοφούλα επέστρεψε και πάλι στον αγαπημένο της.

Στο φινάλε της σειράς, το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό. Θα υπάρξει δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved