Ελίφ: Συμμαχία - φωτιά: Πάρλα και Βιλντάν εναντίον της Σουρεϊγιά
Media

Ελίφ: Συμμαχία - φωτιά: Πάρλα και Βιλντάν εναντίον της Σουρεϊγιά

Ελίφ: Ο Κερέμ και η Σουρεϊγιά είναι ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο, αλλά ακόμη διστάζουν να το ομολογήσουν.

Όμως, όσο οι μέρες περνούν, δένονται όλο και περισσότερο και όλοι καταλαβαίνουν πως ανάμεσα τους αναπτύσσεται μία ιδιαίτερη σχέση. Αυτό, ωστόσο, γρήγορα θα πέσει και στην αντίληψη της Πάρλα, η οποία θα κάνει τα πάντα για να τους χωρίσει με δόλια μέσα, έχοντας όμως σύμμαχο της τη Βιλντάν. Η τελευταία παρατηρεί τον Κερέμ και τη Σουρεϊγιά και καταλαβαίνει πως κάτι όμορφο και βαθύ γεννιέται ανάμεσα τους. Πιστεύει πως η Πάρλα δεν έχει πια καμία ελπίδα να κερδίσει τον νεαρό, γιατί η καρδιά του ανήκει στη Σουρέιγιά.

Ακόμη, η ίδια νιώθει ζήλια επειδή η Σουρεϊγιά θα κάνει έναν πλούσιο γάμο και θα ζει άνετα. Έπειτα, η Πάρλα επισκέπτεται την έπαυλη και μιλάει άσχημα για τη Σουρέιγιά λέγοντας πως τους φέρνει κακή τύχη. Η Ματοιντέ θυμώνει μαζί της, αλλά επειδή σέβεται την καλεσμένη της δεν της απαντάει. Φωνάζουν τη Βιλντάν για να τους φέρει τσάι, αλλά δεν τις ακούει και έτσι η κοπέλα πηγαίνει στην κουζίνα. Όταν εμφανίζεται η Βιλντάν, η Πάρλα της μιλάει άσχημα και εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να την πικάρει. Της λέει πως δεν την άκουσε γιατί ήταν στον κήπο και μάζευε τα ποτήρια από το χθεσινό βράδυ, που ο Κερέμ και η Σουρέιγιά έβλεπαν μαζί τα αστέρια.

Τα λόγια της τρελαίνουν από θυμό και ζήλια την Πάρλα και από εκείνη τη στιγμή το μόνο που σκέφτεται είναι η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Κερέμ και στη Σουρεϊγιά. Αργότερα, οι δύο τελευταίοι μαγειρεύουν και η Πάρλα τους παρακολουθεί κρυμμένη πίσω από την πόρτα της κουζίνας. Δεν αντέχει να τους βλέπει να διασκεδάζουν μαζί, ενώ προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει ανάμεσα τους. Με την πρώτη ευκαιρία, βρίσκει μόνη τη Βιλντάν και την πλησιάζει. Μάλιστα, τη δωροδοκεί για να πάρει σχετικές πληροφορίες και η Βιλντάν αποφασίζει να συμμαχήσει μαζί της, καθώς ζηλεύει και εκείνη τη Σουρεϊγιά. Η Βιλντάν, λοιπόν, της λέει πως είναι πολύ κοντά και δεν θα εκπλαγεί αν σε λίγους μήνες ανακοινώσουν ότι παντρεύονται. Αυτό είναι μεγάλο σοκ για την Πάρλα και θέλει να τους χωρίσει με κάθε τρόπο. Τις επόμενες μέρες, η Βιλντάν συνεχίζει να μιλάει κρυφά με την Πάρλα και να την ενημερώνει για τις κινήσεις του Κερέμ και της Σουρεϊγιά.

Η Πάρλα φτάνει στην έπαυλη θυμωμένη, καθώς θέλει να κάνει κάτι για να σταματήσει τη σχέση τους, προσπαθώντας να βρει ένα σχέδιο για να πετύχει. Η Βιλντάν της λέει ότι ο Κερέμ έχει βγει για φαγητό με την κοπέλα, τον Γιουνούς και την Μπιρτσέ. Η Πάρλα θέλει να μάθει πού ακριβώς έχουν πάει, αλλά εμφανίζεται η Χουμεϊρά και εκείνη της λέει πως ήρθε για να τη δει. Η Βιλντάν εντυπωσιάζεται από το πόσο εύκολα λέει ψέματα η Πάρλα. Στο εστιατόριο, η Σουρεϊγιά κρατάει το χέρι του Κερέμ χωρίς να το καταλάβει και είναι φανερό πως οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι. Από την άλλη, η Πάρλα κοροϊδεύει τη Χουμεϊρά και εκείνη της αποκαλύπτει πού βρίσκεται ο αδελφός της με την παρέα του. Αμέσως βρίσκει μια δικαιολογία και φεύγει από την έπαυλη. Η Πάρλα εμφανίζεται στο εστιατόριο που είναι ο Κερέμ, η Σουρειγιό, ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ, έχοντας ένα πλάνο στο μυαλό της.

Το σχέδιο της πετυχαίνει και καταφέρνει να κερδίσει την προσοχή του Κερέμ όταν δήθεν ένας νεαρός την ενοχλεί. Ο Κερέμ την υπερασπίζεται και η Παρ-1 λα καταστρέφει την ωραία ατμόσφαιρα της παρέας. Όλοι μαζί πηγαίνουν | στην έπαυλη και ο Κερέμ συνοδεύει την Πάρλα στον ξενώνα για να ηρεμήσει. Εκείνη του λέει πως χρειάζεται προστασία, καθώς θέλει να πάρει περισσότερο χρόνο μαζί του ώστε να τον χωρίσει από τη Σουρειγιά. Τις επόμενες μέρες, η Πάρλα συνεχίζει να τους κοροϊδεύει όλους όπου δήθεν ο νεαρός από το εστιατόριο ακόμη την ενοχλεί. Ο Κερέμ εξακολουθεί να είναι αναστατωμένος από αυτό που της συνέβη και το ενδιαφέρον του για εκείνη προκαλεί τη ζήλια της Σουρέιγιά. Η Πάρλα μαζί με τη Βιλντάν είναι αποφασισμένες να τους χωρίσουν και, όπως φαίνεται, καταφέρνουν να δημιουργήσουν ρήξη ανάμεσα τους...

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved