Τα καλύτερά μας χρόνια: Ένας «άνθρωπος δίχως πρόσωπο» εισβάλλει στη ζωή των Αντωνόπουλων
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ένας «άνθρωπος δίχως πρόσωπο» εισβάλλει στη ζωή των Αντωνόπουλων

Τα καλύτερά μας χρόνια: Αύγουστος του 1973, και ο Στέλιος ανησυχεί ότι ο μυστηριώδης επενδυτής, από τον οποίο προσπαθεί να εξασφαλίσει χρηματοδότηση ο Παπαδόπουλος, έχει ενδοιασμούς για τη δική του συμμετοχή στο εγχείρημα.

Όμως, δεν είναι ο μόνος άνθρωπος δίχως πρόσωπο που έχει εισβάλει στη ζωή τους, καθώς ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος έχει προσεγγίσει την Ελπίδα, προσπαθεί να την πείσει να εγκαταλείψει το Εθνικό Θέατρο. Στη γειτονιά, τη θέση του παπά, ο οποίος δεν έχει ακόμα επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές του, μοιάζει να έχει πάρει ένας παπατζής, που ξεσηκώνει τη διάθεση όλων για τζόγο. Στο μεταξύ, ο Άγγελος, ο οποίος συνεχίζει να βλέπει ακατάπαυστα τηλεόραση, αρχίζει σοβαρά να σκέφτεται ποιοι έχουν, άραγε, τη μεγαλύτερη εξουσία; Αυτοί που κινούνται μπροστά ή αυτοί που είναι πίσω από τις κάμερες;

Ανατροπές και προκλήσεις, με απρόβλεπτη κατάληξη, αντιμετωπίζει η οικογένεια των Αντωνόπουλων και στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, στις 22:00.

Αύγουστος του 1973, και ο Στέλιος ανησυχεί ότι ο μυστηριώδης επενδυτής, από τον οποίο προσπαθεί να εξασφαλίσει χρηματοδότηση ο Παπαδόπουλος για τα κατασκευαστικά σχέδιά τους, έχει ενδοιασμούς για τη δική του συμμετοχή στο εγχείρημα. Και δεν έχει άδικο που το πιστεύει. Όμως, ο μυστηριώδης επενδυτής δεν είναι ο μόνος άνθρωπος δίχως πρόσωπο που έχει εισβάλει στη ζωή τους.

Photo credits: Ολγα Μαλέα

Κινούμενος ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι, ο νεαρός ηθοποιός με την έντονη αντιχουντική δραστηριότητα, ο οποίος έχει προσεγγίσει την Ελπίδα, προσπαθεί να την πείσει να εγκαταλείψει το Εθνικό Θέατρο. Στο μεταξύ, ο Άγγελος, ο οποίος συνεχίζει να βλέπει ακατάπαυστα τηλεόραση, αρχίζει σοβαρά να σκέφτεται ποιοι έχουν, άραγε, τη μεγαλύτερη εξουσία; Αυτοί που κινούνται μπροστά ή αυτοί που είναι πίσω από τις κάμερες;

Photo credits: Ολγα Μαλέα

Ως guest εμφανίζονται οι: Δημήτρης Αποστολόπουλος (Δεκανέας), Μάνια Γκουργιώτη (Αννα), Νίκος Καραγιώργης (Κώστας Καραγιώργης), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (Σούλα), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Αργύρης), Φωτεινή Παπαχριστοπούλου (κ. Σωτηροπούλου), Ζωή Σιγαλού (Τζούλια), Ναταλία Τζιάρου (Ρίτσα), Γιάννης Τσούτσιας (Νικήτας/Διονύσης), Δημήτρης Φιλιππίδης (Αλέξανδρος), Ειρήνη Χαραλάμπους (Μίκα)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved