Έλα στη θέση μου: Μεγάλο σκάνδαλο με τον Αχιλλέα - Η Κέντρα τον σέρνει στα δικαστήρια
Media

Έλα στη θέση μου: Μεγάλο σκάνδαλο με τον Αχιλλέα - Η Κέντρα τον σέρνει στα δικαστήρια

Έλα στη θέση μου: Όταν η Κέντρα μαθαίνει από τον Μάρκο για τη συμμαχία του Αχιλλέα και της Ρενάτας, που αποσκοπεί στην επαναλειτουργία της στο οποίο, προτίθεται να τους εκδικηθεί. 

Συγκεκριμένα, καταγγέλλει τη Ρενάτα για πλαστογράφηση εγγυητικών επιστολών των τραπεζών και αφού ο ανακριτής διατάζει την προφυλάκιση της συνεχίζει ακάθεκτη το σχέδιο της. Μόνο που τώρα στο στόχαστρο της βρίσκεται ο άλλοτε αγαπημένος της, ο Αχιλλέας.

Στα προσεχή επεισόδια της αγαπημένης σειράς, λοιπόν, η Κέντρα καλεί τον τελευταίο για να κάνουν μία συζήτηση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις. Εκεί του επισημαίνει ότι τόσο εκείνος όσο και η Ρενάτα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους. Ειδικά όταν ξέρουν με ποια έχουν να κάνουν και μέχρι πού είναι ικανή να φτάσει. Από εκείνη τη στιγμή, μάλιστα, τον πιέζει να υπογράψει την άρση του προγαμιαίου συμβολαίου που είχαν κάνει, πριν από περίπου έναν χρόνο, βάσει του οποίου ο Αχιλλέας όλο αυτό το διάστημα ήταν ήσυχος πως δεν μπορεί να τον πειράξει οικονομικά.

Μάλιστα, για να τον πείσει πιο γρήγορα, του υπόσχεται πως αν υπογράψει, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τη λογιστική έκθεση που διέταξε να γίνει εις βάρος της Ρενάτας. Συγκεκριμένα, του ζητάει να θυσιαστεί προκειμένου να μην προστεθεί ακόμη μία κατηγορία εις βάρος της, όπως για οικονομικές ατασθαλίες στην εταιρεία. Ο ίδιος, συγχυσμένος από την τροπή που πήραν πλέον τα πράγματα, δέχεται να υπογράψει ότι δεν έχει καμία αξίωση από το προγαμιαίο συμβόλαιο. Μόνο που δεν έχει σκεφτεί ότι μόλις έπεσε σε μία νέα παγίδα της γυναίκας.

Αυτό το γνωρίζει μόνο ο Μάρκος, καθώς πριν από τη συνάντηση της Κέντρας και του Αχιλλέα είχαν βρεθεί οι δυο τους και τον είχε ενημερώσει αναλυτικά για το σχέδιο. Έτσι, μετά την υπογραφή του Αχιλλέα στο συμβόλαιο, δίνεται εντολή σε κάποιους κρυφούς συνεργάτες τους να μεταφερθεί άμεσα ένα υπέρογκο ποσό σε λογαριασμό του Αχιλλέα σε ελβετική τράπεζα. Έτσι τον εμπλέκει σε ένα σκάνδαλο για κατάχρηση χρημάτων.

Στη συνέχεια, Κέντρα και Μάρκος πανηγυρίζουν για τη νίκη τους εις βάρος του άντρα, ενώ εκείνος μαθαίνει ότι το όνομα του βρίσκεται σε μία λίστα της Αστυνομίας. Εκείνη τη στιγμή, μάλιστα, συνειδητοποιεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Αλλά είναι αργά. Το μόνο που μπορεί να τον σώσει είναι ενός καλός δικηγόρος, αφού από την ίδια κιόλας ημέρα ο Αχιλλέας έρχεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες και σέρνεται στο αστυνομικό τμήμα και κατ' επέκταση στο δικαστήριο προκειμένου να αποδείξει την αθωότητα του.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved