Άγριες μέλισσες: Το μίσος δυναμώνει ανάμεσα στους Σεβαστούς
Media

Άγριες μέλισσες: Το μίσος δυναμώνει ανάμεσα στους Σεβαστούς

Άγριες μέλισσες: Ο θάνατος του Μιλτιάδη συγκλονίζει όλο το Διαφάνι και βυθίζει ακόμη μία φορά στο πένθος τον Λάμπρο, την Ελένη, αλλά και τη Βιολέτα.

Ο πολυαναμενόμενος τρίτος κύκλος της σειράς πρόκειται να είναι ο πιο διαφορετικός, αλλά και ο πιο δυνατός. Οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές. Νέες ιστορίες ανοίγουν, ενώ και κάποιες παλιές θα μας κρατήσουν αμείωτα το ενδιαφέρον.

Όσο και αν προσπάθησε η Μυρσίνη να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια Σεβαστών, δεν τα κατάφερε. Και τα τρία παιδιά της στράφηκαν εναντίον του Δούκα και, όπως φαίνεται, αυτή η ρήξη θα είναι οριστική. Η Πηνελόπη, μετά την κίνηση της να καταθέσει εναντίον του πατέρα της, αποφασίζει να φύγει από το Διαφάνι προκειμένου να βρει την ηρεμία που χρειάζεται, αλλά και να αφήσει πίσω της τις μαύρες μέρες που πέρασε μετά τον θάνατο του Αλέξη.

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής, όμως, δεν πρόκειται να αφήσουν την Ασημίνα και τη Δρόσω αντίστοιχα. Μένουν δίπλα τους μέχρι το τέλος προκειμένου να τις προστατεύσουν. Ωστόσο, ο θάνατος του Μιλτιάδη εξαιτίας της εκδικητικής μανίας της Μυρσίνης τους λυγίζει όλους. Πλέον το χάσμα ανάμεσα στην οικογένεια Σεβαστού είναι τεράστιο.

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα βρεθούν ακόμη μία φορά απέναντι από τους γονείς τους για όλες τις εγκληματικές αποφάσεις που έχουν πάρει. Ο τρίτος κύκλος θα βρει την οικογένεια τους διαλυμένη.

Τα δύο αδέλφια θα προσπαθήσουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, ενώ ο Δούκας, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με τον νόμο, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να απαλλαγεί από τις κατηγορίες για τον φόνο του Θέμελη, που τον βαραίνουν. Ο ίδιος, όμως, θα πρέπει να βρει άλλους συμμάχους μιας και ο μοναδικός άνθρωπος που του έχει απομείνει από την οικογένεια του είναι η Μυρσίνη...

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved