Ήλιος: Η δολοφονία, οι απειλές και η εξαφάνιση που συγκλονίζει!
Media

Ήλιος: Η δολοφονία, οι απειλές και η εξαφάνιση που συγκλονίζει!

Ήλιος: Ο γάμος της Αλίκης και του Δημήτρη πλησιάζει. Όμως το κλίμα της ανασφάλειας και του κινδύνου κορυφώνεται.

Από την άλλη, ο Φίλιππος και η Διώνη εξακολουθούν να βρίσκονται στο στόχαστρο αδίστακτων εγκληματιών. Το ζευγάρι ακολουθεί το σχέδιο του Δημήτρη και έτσι πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο.

Όμως ο άνθρωπος που τους απειλεί συνεχίζει να τους παρακολουθεί. Κάποια στιγμή, τα πράγματα φτάνουν στα άκρα και η Διώνη, θέλοντας να προστατεύσει τον εαυτό της, αλλά και τον αγαπημένο της, αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το όπλο του.

Παράλληλα, π Ελένη με τον Μανώλη αποφασίζουν να φύγουν κρυφά παίρνοντας μαζί τους και τη Μαριάνθη. Όμως εκείνη θέλει να παραμείνει στην Καβάλα μαζί με τον πατέρα της.

Την επόμενη μέρα, η Αλεξάνδρα δέχεται μία νέα απειλή. Τότε η γυναίκα ενημερώνει αμέσως την Αστυνομία. Ο Λαϊνάς μαζί με την ομάδα του πηγαίνει στο γραφείο της και παίρνουν αποτυπώματα από τους δράστες.

Τώρα όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα ώστε να μάθουν ποιος κρύβεται πίσω από τις απειλές που δέχεται π οικογένεια Βενεκίδη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ντίνος ζητάει τη βοήθεια της Αθηνάς για τον Αχιλλέα, που συνεχίζει να ενοχλεί τη Λένα.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved