«Κλειστόν» το «Music Hall» πριν τα… εγκαίνια με Πανταζάρα και Κομνηνού
Media

«Κλειστόν» το «Music Hall» πριν τα… εγκαίνια με Πανταζάρα και Κομνηνού

Music Hall: Ανάστατη είναι η τηλεοπτική αγορά από την ακύρωση μιας εκ των πιο φιλόδοξων σειρών της νέας τηλεοπτικής σεζόν, γεγονός που αφήνει μεγάλα ονόματα του θεάματος χωρίς δουλειά, τη στιγμή που οι περισσότερες παραγωγές οριστικοποιούν σιγά σιγά το καστ τους!

Το σίριαλ εποχής «Music Hall» με τον Αργύρη Πανταζάρα (ο Θέμης από το «Κόκκινο ποτάμι» και… Τάκαρος από τις «Άγριες μέλισσες» στον ρόλο του ιδιοκτήτη ενός πολυτελέστατου μιούζικ χολ και τη Φιλαρέτη Κομνηνού (τη βλέπουμε φέτος στην εξαιρετική σειρά «Αγγελική» του Alpha να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας) σε ρόλο-έκπληξη ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή προκαλώντας μεγάλη δυσαρέσκεια σε μια πλειάδα καλλιτεχνών.

Η φιλόδοξη παραγωγή, που θα μεταδιδόταν από την κρατική τηλεόραση, θα απασχολούσε πάνω από 1.600 άτομα, περί τους 50 ηθοποιούς και 1.500 κομπάρσους. Ακόμη στην ίδια σειρά θα εργάζονταν 60 τεχνικοί και άλλα 20 άτομα διάφορων ειδικοτήτων. Η σειρά είχε λάβει και σχετική έγκριση από πλευράς κρατικής τηλεόρασης και ο προϋπολογισμός της κυμαινόταν στα 4.560.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για 80 επεισόδια 45λεπτης διάρκειας (το κόστος κάθε επεισοδίου άγγιζε τα 57.000 ευρώ), ενώ τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Γιώργος Κορδέλας με βασικό σεναριογράφο τον Κλεάνθη Δανόπουλο.

Μια σειρά καθυστερήσεων και διαφωνιών σηματοδότησε όμως το πρόωρο τέλος στις προετοιμασίες του «Music Hall», οι οποίες είχαν αρχίσει τους τελευταίους μήνες. Οι άνθρωποι της ΕΡΤ ενημερώθηκαν σχετικά με επιστολή του παραγωγού της σειράς, η οποία προοριζόταν για τη βραδινή ζώνη από τα τέλη του Σεπτεμβρίου. Ο σκηνοθέτης Γιώργος Κορδέλας σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε πει ότι υπήρξαν καθυστερήσεις στη συγγραφή των σεναρίων γιατί αυτά έπρεπε να συμβαδίζουν με κάποιες παρατηρήσεις που έκανε η ΕΡΤ και έτσι χρειάστηκε να ξαναγραφτούν από την αρχή.

Η ΕΡΤ ωστόσο έδωσε μετά τον σάλο νέα παράταση στη σειρά με ημερομηνία έναρξης την 1η Δεκεμβρίου, όμως η παραγωγή δεν κατέστη δυνατό να προχωρήσει, καθώς δεν υπήρχε ελεύθερο πλατό για να στηθεί το ντεκόρ της σειράς –η κατασκευή του οποίου απαιτούσε δουλειά τουλάχιστον δύο μηνών– για να αρχίσουν τα γυρίσματα. Στην πράξη οι παραγωγοί υποστήριξαν ότι θα γυριστούν τόσες πολλές νέες σειρές στην Ελλάδα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή ελεύθερο πλατό!

H σειρά «Music Hall» θα είχε σημείο αναφοράς την περίοδο του Μεσοπολέμου. Το στόρι περιστρεφόταν σε ένα κοσμικό νυχτερινό κέντρο, στα τραπέζια του οποίου συνωστίζονται φιλόδοξοι κερδοσκόποι, αδίστακτοι απατεώνες, μέλη του υποκόσμου αλλά και άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης, οι οποίοι δίνουν τη δική τους μάχη σε μια εποχή που αλλάζει.

Πηγή: Epsresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved