Αυτά είναι τα καθημερινά σίριαλ για την τηλεοπτική σεζόν 2021 - 2022
Media

Αυτά είναι τα καθημερινά σίριαλ για την τηλεοπτική σεζόν 2021 - 2022

Οι υπεύθυνοι των καναλιών γνωρίζουν ότι ένα από τα βασικά συστατικά που χρειάζεται το πρόγραμμα τους, ώστε να έχει θετικό αντίκτυπο, είναι η παρουσία καθημερινών σειρών. Κι αυτό γιατί έτσι χτίζεται μία συνήθεια με τους τηλεθεατές.

Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά τις τρεις σειρές που θα συνεχίσουν να κρατούν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς επίσης και τις 5+2 που βρίσκονται στα σκαριά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν...

«ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ»

Η δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες», σε σενάριο ΜελίναςΤσαμπάνη - Πέτρου Καλκόβαλη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, μπήκε, για πρώτη φορά, στα σπίτια εκατομμυρίων τηλεθεατών πριν από δύο χρόνια και έκτοτε συνεχίζει ακάθεκτη. Οι συντελεστές, ενόψει του τρίτου κύκλου, ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, τόσο σε δραματουργικό όσο και σε υποκριτικό επίπεδο. Όσον αφορά το πρώτο, η ιστορία θα διαδραματίζεται πλέον την περίοδο της δικτατορίας, προκαλώντας περισσότερες ανατροπές στη ζωή των ηρώων, ενώ πολλά είναι τα πρόσωπα που θα προστεθούν σε ράλους-έκπληξη, όπως για παράδειγμα ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«ΗΛΙΟΣ»

Η δραματική σειρά «Ήλιος», σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία Βίκυς Μανώλη, που προβάλλεται καθημερινά στις 20.00, επίσης συνεχίζει την πορεία της. Στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων πρόκειται να δούμε ακόμη περισσότερες ιστορίες, με έντονο το αστυνομικό στοιχείο, καθώς επίσης και πρόσωπα από το παρελθόν, αλλά και το...παρόν των ηρώων, που εμφανίζονται με σκοπό να επηρεάσουν σημαντικά την καθημερινότητα τους. Άλλοτε με ευχάριστο και άλλοτε με δυσάρεστο τρόπο. Πάντως, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχουν γνωστοποιηθεί οι αποχωρήσεις των Αντίνοου Αλμπάνη - Μάριου Αθανασίου.

«ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ»

Η ΕΡΤ 1, έπειτα από απουσία πολλών ετών, επέστρεψε δυναμικά στη μυθοπλασία. Μία από τις πρώτες σειρές που βγήκαν στον «αέρα» ήταν η καθημερινή κωμωδία «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», σε σενάριο μιας συγγραφικής ομάδας και σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού, με αγαπημένους ηθοποιούς να πρωταγωνιστούν. Μάλιστα, χάρη στη θετική ανταπόκριση των τηλεθεατών, η διοίκηση της κρατικής συχνότητας ενέκρινε δεύτερο κύκλο επεισοδίων, που επιφυλάσσει περισσότερες περιπέτειες στους ήρωες και κατ’ επέκταση γέλιο στους τηλεθεατές. Να σημειωθεί ότι η πρώτη αποχώρηση από τη σειρά είναι αυτή του Αλέξανδρου Μπουρδούμη.

«ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ»

Η ΕΡΤ, πριν από την προβολή της κωμικής σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», δηλαδή στη ζώνη 19.00-20.00, σκοπεύει να εντάξει στο πρόγραμμα της ακόμη μία. Αναφερόμαστε στη νέα πρόταση «Σε ξένα χέρια», σε σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλότσου, με τον Γιάννη Μπέζο και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται δύο ορκισμένοι εχθροί, ιδιοκτήτες εργοστασίων με σνακς, στα χέρια των οποίων θα βρεθεί, από λάθος, ένα μωρό, ανατρέποντας τα πάντα στη ζωή τους.

«ΣΑΣΜΟΣ»

Ο ΑLΡΗΑ, μετά το τέλος της δραματικής σειράς «Αγγελική», αναμένεται να παρουσιάσει μία νέα πρόταση. Πρόκειται για τον «Σασμό», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, σε σενάριο Βασίλη Σπηλιόπου-λου και σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου, με τους Μαρία Τζομπανάκη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρη Ήμελλο, Δημήτρη Λάλο κ.ά. στους βασικούς ρόλους. Η ιστορία έχει στο επίκεντρο μία βεντέτα που ξεσπάει στην Κρήτη όταν ένας άντρας σηκώνει το χέρι του και σημαδεύει με το όπλο. Οι πυροβολισμοί που ακούγονται ωχριούν μπροστά στην κραυγή ενός παιδιού, με τις καταστάσεις να περιπλέκονται και να παίρνουν ανεξέλεγκτη τροπή. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό, η σειρά θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα.

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»

Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου πρόκειται να δώσουν το «παρών» στην prime time ζώνη του Μεγάλου Καναλιού. Εκεί θα παρουσιάσουν τη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς», με τους Αφροδίτη Λιάντου, Λίαμ 'Αιρλαντ, Άντζελα Γκερέκου, Λυδία Κονιόρδου, Γιώργο Παρτσαλάκη κ.ά. να πρωταγωνιστούν, ενώ ρόλο-κλειδί κρατάει η σπουδαία ηθοποιός Μάρω Κοντού. Όσον αφορά την κεντρική ιστορία, μία νεαρή κοπέλα φεύγει από το πατρικό της για να συναντήσει τον αγαπημένο της στο ερωτικό τους κρησφύγετο. Μόνο που αυτό, ξαφνικά, τυλίγεται στις φλόγες και αγνοείται η τύχη τους. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης, όπου εξελίσσεται η ιστορία, εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους και εκδίκησης.

«ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ»

Το ΜΕGΑ, ενόψει της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, εντάσσει στο καθημερινό πρόγραμμα του δύο δραματικές σειρές. Μία εξ αυτών είναι «Το αύριο μας ανήκει», η οποία βασίζεται σε γαλλικό φορμάτ σε διασκευή σεναρίου Γιάννη Σκαραγκά και σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου. Δύο από τους κεντρικούς ρόλους κρατούν η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Αντώνης Καρυστινός, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Βλοντάκης. Ιστορίες αγάπης, ψέματα, προδοσίες και οικογενειακά μυστικά συνθέτουν το παζλ αυτού του εγχειρήματος, που θα προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη.

«ΡΑΙΧΑΟ»

Στον ΣΚΑΙ, μετά την ολοκλήρωση του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ «8 λέξεις», δεν θέλουν να σταματήσουν τη μυθοπλασία. Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα, συμφώνησαν με την εταιρεία παραγωγής να προχωρήσουν στην υλοποίηση του πορτογαλικού φορμάτ «Πάθος». Τη διασκευή του σεναρίου έχει συμφωνήσει να αναλάβει η Ρένα Ρίγγα, ενώ το «τιμόνι» της σκηνοθεσίας ο Βασίλης Θωμόπουλος. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται δύο νέοι, ερωτευμένοι από τα εφηβικά τους χρόνια, που σχεδιάζουν να παντρευτούν και να εκπληρώσουν τα όνειρο τους. Όλα αλλάζουν, όμως, όταν ο πατέρας της κοπέλας πεθαίνει και ο καλύτερος φίλος του αγαπημένου της, ο οποίος είναι επίσης ερωτευμένος μαζί της, τον κατηγορεί για έναν φόνο που δεν έκανε ποτέ.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved