GNTM 4: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα και οι πρώτες φωτό κυκλοφόρησαν στο instagram
Media

GNTM 4: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα και οι πρώτες φωτό κυκλοφόρησαν στο instagram

GNTM 4: Μπορεί εμείς να δούμε τα νέα επεισόδια από τις αρχές του Σεπτέμβρη, ωστόσο οι συντελεστές έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρώτες οντισιόν...

Το GNTM 4 έρχεται και σίγουρα δεν θα θυμίζει και πολλά από το ριάλιτι μοντέλων των περασμένων ετών. Η πρώτη και μεγαλύτερη αλλαγή, ήρθε μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

Η παρουσιάστρια με την πετυχημένη πορεία στο χώρο του modeling παραμένει στο star, αλλά όχι στο τραπέζι των κριτών για το GNTM.

«Ήταν δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM το οποίο κι έχω πονέσει πάρα πολύ. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά γι΄αυτό το πρόγραμμα, αλλά έχω πάντα τη λογική ότι πρέπει να... αφουγκράζεσαι το ένστικτό σου και να ξέρεις να σταματάς. Είμαι τυχερή που ανήκω στο δυναμικό του Star γιατί με αντιμετωπίζουν σαν άνθρωπο πρώτα και όχι σαν προϊόν που πρέπει απλά να εκτελεί την δουλειά του», δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

Όσο για την κενή θέση που άφησε πίσω της, η κούκλα Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έρχεται και η παρουσία της στην κριτική επιτροπή αναμένεται να συζητηθεί.

Ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου;

«Έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα στο χώρο. Έχει περπατήσει σε πολύ μεγάλες πασαρέλες, ήταν η μούσα του Γκοτιέ, πολύ μεγάλα περιοδικά την έχουν φιλοξενήσει σε όλο τον κόσμο. Το 2007 βραβεύτηκε ως μοντέλο της χρονιάς από το περιοδικό Beaute», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος του Star Δήμητρα Καλφούντζου για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Ξανθιά, ψηλόλιγνη, με σταρένια επιδερμίδα η πολύ εντυπωσιακή Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μοιράζεται μαζί μας πολλά στιγμιότυπα από τη ζωή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου. Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Σταθεροί στις θέσεις του, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ζεννεβιέβ Μαζαρί και ο Άγγελος Μπράτης. Και φέτος ο Γιώργος Καράβας θα έχει τον δικό του ρόλο στο σπίτι των μοντέλων.

Τα γυρίσματα για το GNTM 4 ξεκίνησαν. Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved