Survivor: Αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος! «Θαύμα!» φώναζε ο Ασημακόπουλος - Σοκαρισμένη η Μαριαλένα
Media

Survivor: Αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος! «Θαύμα!» φώναζε ο Ασημακόπουλος - Σοκαρισμένη η Μαριαλένα

Survivor: Μετά από ένα πολύ δυνατό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, το βράδυ της Τετάρτης (2/6) ένας παίκτης έπρεπε να αποχωρήσει.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν από την αρχή του επεισοδίου.

Λίγο μετά οι παίκτες κλήθηκαν να ενωθούν με τους Τούρκους και να παίξουν σε έναν αγώνα προκειμένου να κερδίσουν ένα μεγάλο έπαθλο.

Η ομάδα που κέρδισε ήταν η κόκκινη και όταν πήγαν στη βίλλα δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Υπέροχη διακόσμηση, τέλεια έπιπλα, πισίνες και φυσικά η μεγάλη έκπληξη! Ρούχα και αξεσουάρ μόνο γι΄αυτούς. Μετά το πάρτι της Ένωσης έζησαν άλλη μία μοναδική στιγμή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ο Ατζούν έδειξε για άλλη μια φορά πόσο γενναιόδωρος είναι!

«Μας είπανε ότι θα πάμε σε μια βίλλα αλλά πού να φανταστούμε τι βίλλα θα ήταν αυτή. Με το που μπήκαμε μέσα πάθαμε σοκ, το σπίτι ήταν τέλειο. Πραγματικά ανυπομονούμε πώς θα εξελιχθεί η βραδιά. Και η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς, ειδικά για εμάς τις γυναίκες, ήταν ότι μας περίμενε ένας τεράστιος χώρος με απίστευτα ρούχα και αξεσουάρ», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Τριαντάφυλλος ωστόσο έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις. Χόρεψε οριεντάλ με μία από τις χορεύτριες και όπως ήταν φυσικό έγινε viral για άλλη μια φορά.
«Πείτε μου τώρα εγώ τι φταίω πάλι. Δεν ήταν κάτι πονηρό, δεν πιστεύω να με παρεξηγήσει η Δημητρούλα. Χόρεψα αλλά ξέρεις ότι είμαι καλό παιδί και σ΄αγαπάω. Μην ξεκινήσεις διαζύγια και τέτοια. Έρχομαι, ίσως έρθω και αύριο.», ακούσαμε τον Τριαντάφυλλο να λέει χαρακτηριστικά.

Στο τέλος της ημέρας όμως ήταν αυτός που αποχώρησε!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος χάρηκε τόσο πολύ που όταν άκουσε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το αποτέλεσμα, αναφώνησε «Παναγία μου, έγινε το θαύμα»!

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τη σειρά της ήταν σοκαρισμένη καθώς ούτε το ήθελε αλλά ούτε και το περίμενε!

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved