Ψυχαράκη: Η νικήτρια του Big Brother έκανε αλλαγές! Δες πώς είναι 5 μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι
Media

Ψυχαράκη: Η νικήτρια του Big Brother έκανε αλλαγές! Δες πώς είναι 5 μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα εκείνη που η Άννα Μαρία Ψυχαράκη αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια του Big Brother, πέντε μήνες από τη στιγμή που σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσε να αντιληφθεί πως είχε εντέλει πετύχει το στόχο της.

Η νικήτρια του Big Brother είναι ένα κορίτσι με «χίλια πρόσωπα» και φυσικά δεν εννοούμε στη συμπεριφορά, αφού εκείνη απέδειξε πως μόνο αληθινή ήταν μέσα στο παιχνίδι και ο κόσμος δεν άργησε να το καταλάβει.

Εννοούμε τις απίστευτες αλλαγές που είχε κάνει και πριν την εμφάνισή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ αλλά και μετά.

Η κούκλα δικηγόρος από την Κρήτη είναι μια γυναίκα που έχει γούστο και επειδή διαθέτει μια άψογη σιλουέτα μπορεί να υποστηρίξει όποιο στιλιστικό ύφος επιθυμεί. Κι αν νομίζεις πως η Άννα Μαρία μετά το τέλος του ριάλιτι οπού καθημερινά την έβλεπες και αναμαλλιασμένη και με πιτζάμες και με παντόφλα και με καπέλα, κάνεις λάθος.

Η νικήτρια του Big Brother, επανέφερε την εμφάνιση που είχε πριν και που φυσικά το τηλεοπτικό κοινό δεν γνωρίζει. Αμέσως μετά το τέλος λοιπόν η ξανθιά δικηγόρος, έγινε ακόμη πιο ξανθιά! Άνοιξε κι άλλο το χρώμα των μαλλιών της, πήρε κανά δυο κιλά, που πολλά περισσότερα είχε χάσει, αλλά αυτά ήθελε να ξαναπάρει ώστε να επαναφέρει την ωραία σιλουέτα της ενώ το στιλ της έχει πια γίνει ακόμη πιο σικ!

Ας μην ξεχνάμε βέβαια πως λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας δεν μπορεί να κυκλοφορεί, όπως τη βλέπαμε μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Και δια του λόγου το αληθές, δες πώς είναι σήμερα και την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της στη gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved