Σπυροπούλου: Η επίσημη ανακοίνωση για το «Αγρότης μόνος ψάχνει» και το ενδεχόμενο γάμου
Media

Σπυροπούλου: Η επίσημη ανακοίνωση για το «Αγρότης μόνος ψάχνει» και το ενδεχόμενο γάμου

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό μεσημεράκι" και έκανε ανακοινώσεις...

Η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε και επίσημα πως θα αναλάβει... το τιμόνι της παρουσίασης του νέου πρότζεκτ που επιστρέφει στον ΣΚΑΪ "Αγρότης μόνος ψάχνει".

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια από τις πιο ευτυχέστερες περιόδους της ζωής της, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και και σε προσωπικό επίπεδο.

Η παρουσιάστρια είπε για το "Αγρότης μόνος ψάχνει": «Θα ξεκινήσω πια στο Αγρότης μόνος ψάχνει, δεν θα είμαι αγρότισσα αυτή τη φορά, είπα να παρουσιάσω και κάτι. Την άλλη πλευρά μου την είδατε στο Survivor, πόσες πια να δείτε. Αλλά εντάξει θα είμαι αντίστοιχη των περιστάσεων, δεν μπορώ να πηγαίνω με τουαλέτα υπάρχει ένα concept. Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολύ κέφι και όρεξη και μου έχει λείψει η επαφή με τον κόσμο. Μιλάμε για prime time ζώνη, θα ξεκινήσει το φθινόπωρο τον Σεπτέμβρη και τα γυρίσματα αρχίζουν σε λίγο καιρό σε 20 ημέρες. Τώρα γίνονται τα casting στους αγρότες, οι οποίοι είναι πολύ ωραία παιδιά και ενδιαφέροντα. Εγώ καλούμαι να τα ζευγαρώσω. Είναι πραγματικοί αγρότες, θα πάμε στην φάρμα τους θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα. Θα έχει φυσικό τοπίο, σε όλη την Ελλάδα θα πάμε σε πολλά μέρη. Σε κάθε αγρότη αντιστοιχούν κάποιες νύφες, θα τους γράψουν γράμμα και ο αγρότης θα επιλέξει την γυναίκα της ζωής του».

Όσο για το ενδεχόμενο γάμου η ίδια απάντησε: «Τον ζω τον έρωτα ακόμα, εγώ να σκέφτομαι να παντρευτώ; Τώρα τον Ιούλιο, Αύγουστο δεν προλαβαίνω, είμαι παραδοσιακή γυναίκα και αυτά γίνονται από τον άνδρα. Ο σύντροφος μου ο Βασίλης δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση. Παρόλα αυτά η συμβίωση και όλα αυτά που περάσαμε στην καραντίνα είδαμε ότι μας έδεσε. Η σχέση είναι εκεί, αν θέλει να έρθει σε ένα ταξιδάκι θα είναι ωραία».

Δείτε τα βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved