Αγγελική: Η Φιλαρέτη Κομνηνού παντρεύει το γιο της!
Media

Αγγελική: Η Φιλαρέτη Κομνηνού παντρεύει το γιο της!

Αγγελική: Απολαυστικά και γεμάτα ανατροπές τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA! 

Φωτιά έχουν πάρει τα social media με τον... γάμο του γιου της Φιλαρέτης Κομνηνού.

Και... ναι....η Φιλαρέτη Κομνηνού μοιράζει κουφέτα αλλά ως Αθηνά Αργυρού! Παντρεύει τον αγαπημένο της γιο, Δημήτρη (Πάνο Βλάχο) με την Κατερίνα (Άλκηστη Ζιρώ), σε μια λαμπρή τελετή, για τις ανάγκες της αγαπημένης σειράς του Alpha, «Αγγελική».

Το επεισόδιο θα το δούμε σύντομα στους δέκτες μας. Συντονιστείτε!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Η Τζένη μαθαίνει όλη την αλήθεια για τους Αργυρούς από την Αγγελική και της προσφέρει τη βοήθειά της ενώ ο Νικόλας πιέζει τον Μιχάλη για να βρει τη Μαργαρίτα. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Δανάη ότι ο Μιχάλης είναι αδερφός του και η Δανάη παρά το σοκ το δέχεται πολύ θετικά καθώς ήδη θεωρεί το Μιχάλη οικογένεια αφού σε όλη της ζωή ήταν δίπλα της.

Ο Αντώνης φτάνει στο κτήμα ανήσυχος για την Αγγελική και αυτό που της συνέβη, πράγμα που εξοργίζει τον Δημήτρη, ο οποίος ξεσπάει στην Κατερίνα και έρχονται σε ρήξη. Η Ιωάννα βρίσκεται με τον Αποστόλη στην Αθήνα όπου πετυχαίνουν τον Ανδρέα με μια άλλη γυναίκα. Ο Στέφανος δηλώνει στην Αθηνά την παραίτησή του από την επιχείρηση και ανακοινώνει στην Αγγελική ότι φεύγουν αλλά εκείνη δεν αντιδράει όπως περίμενε. Ο Μιχάλης βρίσκει την Κατερίνα καταρρακωμένη από τον τσακωμό της με τον Δημήτρη και έρχονται απρόσμενα κοντά.

Μετά από έναν έντονο καβγά με τον Δημήτρη η Κατερίνα βγαίνει στον κήπο να κάνει μια βόλτα για να ηρεμήσει. Καταλήγει να κάθεται κάπου μόνη της και να κλαίει όταν τη βρίσκει τυχαία ο Μιχάλης και πηγαίνει κοντά της για να την παρηγορήσει. Είναι πολύ γλυκός μαζί της και με τρυφερό τρόπο προσπαθεί να την προσεγγίσει. Δεν χάνει όμως ευκαιρία να της πει για άλλη μια φορά ότι πρέπει να χωρίσει με το Δημήτρη και ότι αυτό που αισθάνεται για εκείνον δεν είναι αγάπη. Η Κατερίνα τον αντικρούει δίνοντάς του τη δική της εκδοχή για το τι σημαίνει αγάπη, που είναι το ολοκληρωτικό δόσιμο σε κάποιον, αλλά ο Μιχάλης δεν πείθεται. Η Κατερίνα νευριάζει και πάει να φύγει όταν τη σταματάει ο Μιχάλης και καταλήγουν να φιλιούνται με πολύ πάθος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved