Media

Άγριες μέλισσες: Ο Χειλάκης μπήκε στη σειρά - Η πρώτη του σκηνή προμηνύει ότι θα τον μισήσεις

Άγριες μέλισσες: Το ότι ο Αιμίλιος Χειλάκης θα παίξει στον τρίτο κύκλο της σειράς το γνωρίζαμε, πολλοί όμως δεν ήξεραν ότι θα εμφανιστεί στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου.

Το φινάλε της σεζόν άλλαξε για πάντα τις ζωές όλων στο Διαφάνι... Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο την επόμενη μέρα, πόσο μάλλον μερικά χρόνια μετά, γύρω στο 1967.
Δύο από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της σειράς, ο Μιλτιάδης Σεβαστός και η Ανέτ Ρουσό, που ενσαρκώθηκαν από τους Γιώργο Γάλλο και Κάτια Δανδουλάκη, πέθαναν.

Ενώ όμως οι δημιουργοί της σει­ράς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης αποφάσισαν να «σκοτώσουν» τους δύο ήρωες, κάποιοι άλλοι θα βρεθούν στο Διαφάνι για να αναστατώσουν τη ζωή των κατοίκων στον τρίτο κύκλο.

Την επόμενη σεζόν η σειρά θα μας μεταφέρει στις «μαύρες» σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, στην περίοδο της δικτατορίας, και αυτό είναι κάτι που θα παίξει σημα­ντικό ρόλο.

Ύστερα από όσα έχουν συμβεί στο Διαφάνι, ο τόπος δεν χωρά τον Δούκα και τη Μυρσίνη, που αποφασίζουν να μετακομίσουν στο σπίτι τους στη Λάρισα. Και ενώ εκεί ο «ισχυρός άντρας» θα κατα­στρώνει τα καινούρια επιχειρηματικά σχέδια του, θα δώσει το αρχοντι­κό του στο Διαφάνι για να γίνει «κέντρο» ανθρώπων της εξουσίας που τον βοήθησαν να γλιτώσει από τη φυλακή...

Έτσι, μετά τον Θωμά Κυπραίο και τον Μάνο Βόσκαρη, στο Διαφάνι θα βρεθεί ένας άνθρωπος του καθεστώτος, ο Ακύλας Μεγαρίτης, που θα τον ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης και είναι σίγουρο ότι θα... μισηθεί πολύ!

Στην πρώτη του σκηνή, τον είδαμε να παίρνει ένα μενταγιόν από τον Μελέτη. Αυτό το μενταγιόν ήταν του άνδρα που έβαλε ο Μελέτης να σκοτώσει τις αδερφές Σταμίρη αλλά τελικά βρήκε εκείνος τραγικό θάνατο.

Πριν μπει στο σπίτι των Σταμίρη, έβγαλε το μενταγιόν του και ζήτησε από τον Μελέτη να το παραδώσει στον αδερφό του αν κάτι πήγαινε στραβά. Και μπορεί ο Μελέτης να τον διαβεβαίωσε πως όλα θα πήγαιναν καλά, όμως, δεν περίμενε πως στο διάβα του θα βρισκόταν ο Μιλτιάδης κρατώντας στα χέρια του τη μοιραία καραμπίνα.

Δες τα πρώτα του πλάνα, μιας και εμφανίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα στο τέλος του τελευταίου επεισόδιου της δεύτερης σεζόν, στη gallery που ακολουθεί:

Δες το βίντεο:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved