Άγριες μέλισσες: H αποθέωση στο twitter για την επιστροφή του Γιάννου και τον θρήνο της Βιολέτας
Media

Άγριες μέλισσες: H αποθέωση στο twitter για την επιστροφή του Γιάννου και τον θρήνο της Βιολέτας

Άγριες μέλισσες: Το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 έκανε όλο το twitter να κλαίει με αναφιλητά. 

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, μετά την αυτοκτονία της Ανέτ, η οποία δεν μπορούσε να υπομένει άλλα αυτά που δεχόταν από το Δούκα, ακόμα μια ανατριχιαστική σκηνή ήρθε που καθήλωσε το κοινό.

Επιπλέον είδαμε και τον Γιάννο να εμφανίζεται την ώρα λίγο πριν πεθάνει ο πατέρας του Μιλτιάδης και του είπε: "Μπαμπά ακολουθήσε με, έλα μαζί μου", και κάπου εκεί πλάνταξε το twitter.

Ο Μιλτιάδης ήταν εκείνος που έσωσε τις αδερφές Σταμίρη και όταν ο Λάμπρος πήγε και τις βρήκε μέσα στα αίματα, η Λενιώ τον ενημέρωσε πως ο πατέρας του τις έσωσε αλλά έφυγε από το σπίτι τραυματισμένος.

Λίγο μετά τον είδαμε να πηγαίνει στο σπίτι του Δούκα με μια καραμπίνα στα χέρια όπου και βρήκε την Ανέτ νεκρή. Στη συνέχεια, ακούμπησε πάνω στο δέντρο όπου βρέθηκε κρεμασμένος ο γιος του, Λάμπρος, εκεί που τον άφησαν οι Σεβαστοί για να φανεί σαν αυτοκτονία. Αυτά ήταν και τα τελευταία λεπτά της ζωής του. Λίγο μετά ο Λάμπρος πήγε στο σημείο με αστυνομικούς και τον βρήκαν νεκρό.

Λίγα λεπτά μετά είδαμε την Βιολέτα να θρηνεί τον άντρα της, Μιλτιάδη και να ανατριχιάζει τους τηλεθεατές με την ερμηνεία της. Το twitter πήρε φωτιά για τις Άγριες μέλισσες και εμείς σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα tweets που γράφτηκαν για την σκηνή αυτή.

Δείτε τα tweets στην παρακάτω gallery για το τελευταίο επεισόδιο από τις Άγριες μέλισσες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved