Άγριες μέλισσες: Αυτή ήταν η τελευταία σκηνή του 2ου κύκλου - Το τρυφερό φιλί και το «σ΄αγαπώ»
Media

Άγριες μέλισσες: Αυτή ήταν η τελευταία σκηνή του 2ου κύκλου - Το τρυφερό φιλί και το «σ΄αγαπώ»

Άγριες μέλισσες: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 τελείωσε και ήδη οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς για τον τρίτο.

Το Twitter «πήρε φωτιά» κατά τη διάρκεια όλου του επεισοδίου.

Οι φονιάδες που έβαλε η Μυρσίνη να κάψουν την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω εισέβαλαν στο σπίτι των Σταμίρη, όπου βρισκόταν μόνο ο Μιλτιάδης για να τις υπερασπιστεί.

Εκείνος ήταν που τις έσωσε και όταν ο Λάμπρος πήγε και βρήκε τις αδερφές μέσα στα αίματα, η Λενιώ τον ενημέρωσε πως ο πατέρας του τις έσωσε αλλά έφυγε από το σπίτι τραυματισμένος.

Λίγο μετά τον είδαμε να πηγαίνει στο σπίτι του Δούκα με μια καραμπίνα στα χέρια όπου και βρήκε την Ανέτ νεκρή.

Στη συνέχεια, ακούμπησε πάνω στο δέντρο όπου βρέθηκε κρεμασμένος ο γιος του, Γιάννος, εκεί που τον άφησαν οι Σεβαστοί για να φανεί σαν αυτοκτονία.

Αυτά ήταν και τα τελευταία λεπτά της ζωής του. Λίγο μετά ο Λάμπρος πήγε στο σημείο με αστυνομικούς και τον βρήκαν νεκρό.

Στο τέλος του επεισοδίου είδαμε χαρούμενους τους πάντες να χορεύουν στη μνήμη των νεκρών που τους φιλούσαν από ψηλά, ενώ έκανε την πρώτη του εμφάνιση και ο Αιμίλιος Χειλάκης τον οποίο θα απολαύσουμε στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Μετά από πολύ κλάμα, η τελευταία σκηνή του δεύτερου κύκλου ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη ενώ είδαμε τη Λενιώ να λέει σ΄αγαπώ στον Λάμπρο και να του δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Δείτε στιγμιότυπα από την τελευταία σκηνή στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved