Τηλεθέαση: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τα νούμερα που έκαναν οι Άγριες Μέλισσες στο φινάλε της σεζόν!
Media

Τηλεθέαση: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τα νούμερα που έκαναν οι Άγριες Μέλισσες στο φινάλε της σεζόν!

 

Τηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες ολοκλήρωσαν τον δεύτερο κύκλο με ένα δραματικό φινάλε και σάρωσαν σε νούμερα!

Το φινάλε της σειράς ήταν καθηλωτικό και η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο στον ΑΝΤ1…

Μία από τις συγκλονιστικές σκηνές ήταν αυτή του θανάτου του Μιλτιάδη ο οποίος βαριά τραυματισμένος, στην προσπάθεια του να σώσει τις αδερφές Σταμίρη, από το μαχαίρι του Μεγαρίτη ξεψυχάει στον κορμό του δέντρου που είχε βρεθεί κρεμασμένος ο Γιάννος.

Ένας θάνατος που ήταν λύτρωση για τον Μιλτιάδη αφού «συνάντησε» τον αδικοχαμένο του γιo. Εκεί επέλεξε να περάσει τις τελευταίες του στιγμές. Λίγο μετά ο Λάμπρος πήγε στο σημείο μαζί με τη Λενιώ και τους δυο χωροφύλακες του Διαφανίου και τον βρήκαν νεκρό.

Ο Μιλτιάδης, κρατώντας μια καραμπίνα στα χέρια του πήγε στο σπίτι του Δούκα και τον βρήκε να κρατά στην αγκαλιά του την νεκρή Ανέτ.

Χωρίς να γνωρίζει πως εκείνη έχει αυτοκτονήσει τον ρώτησε πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό.

«Ούτε τώρα θα παραδεχτείς τα εγκλήματά σου; Έχεις στα χέρια σου την αδερφή μας, την Ανέτ μας. Σκόρπισες στο χωριό το θάνατο και την καταστροφή, ούτε τώρα;», του είπε ο Μιλτιάδης με τον Δούκα να απαντά κλαίγοντας με λυγμούς: «Δεν το έκανα εγώ.».

Η Αγορίτσα ζήτησε από τον Μιλτιάδη να μη σκοτώσει τον Δούκα, να μη βάψει τα χέρια του με το αίμα του αδερφού του κι έτσι κι έγινε.

Ο Μιλτιάδης, έσκυψε φίλησε τη νεκρή Ανέτ και αποχώρησε ενώ ο Δούκας συνέχιζε να λέει πως δεν το έκανε εκείνος. Στη συνέχεια, ο Μιλτιάδης ακούμπησε πάνω στο δέντρο όπου βρέθηκε κρεμασμένος ο γιος του, Γιάννος, εκεί που τον άφησαν οι Σεβαστοί για να φανεί σαν αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, οι Άγριες Μέλισσες σάρωσαν σε νούμερα τηλεθέασης!

Συγκεκριμένα έκαναν στο γενικό σύνολο 38,5% και 37,6% στο δυναμικό κοινό. Το πιο χαμηλό νούμερο σε τέταρτο ήταν στην έναρξη που σημείωσαν 32,8%, καιτο τέλος άγγιξε το 43,5%.

Με καθηλωτικό σενάριο, κινηματογραφικής αισθητικής σκηνοθετική ματιά και εξαιρετικές ερμηνείες καταξιωμένων και νεότερων ηθοποιών, οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να γράφουν στον τηλεοπτικό αέρα την πιο δυνατή ιστορία.

Δείτε παρακάτω κάποια στιγμιότυπα από το δραματικό φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved