Σιωπηλός Δρόμος: Αντέχεις να μάθεις το νέο spoiler της σειράς του Mega;
Media

Σιωπηλός Δρόμος: Αντέχεις να μάθεις το νέο spoiler της σειράς του Mega;

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σιωπηλός Δρόμος

Μία αναδρομή στο παρελθόν θα ρίξει φως στα πιο σκοτεινά μυστικά μιας ιστορίας που συγκλονίζει. Ο «Σιωπηλός Δρόμος» έρχεται την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 21:00 στο MEGA, με το 9ο επεισόδιο.

Για να μάθεις το τέλος πρέπει να πας στην αρχή. Το 9ο επεισόδιο πιάνει το νήμα από την αρχή, μας μεταφέρει στο παρελθόν της οικογένειας Καρούζου και ξετυλίγει τις ζωές των ηρώων μας.

Παρακολουθώντας την ιστορία στην εξέλιξή της, ένοχα, καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως και συγκλονίζουν.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο προηγούμενο επεισόδιο: Η έρευνα της Θάλειας θα την οδηγήσει και πάλι σε αδιέξοδο. Μοιράζεται τα στοιχεία με την αστυνομία και όλοι απορούν για το ίδιο πράγμα. Τι σχέση θα μπορούσε να έχει ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που συνέβη πριν από 25 χρόνια, με την υπόθεση της απαγωγής; Η μοναδική σύνδεση που προκύπτει είναι, πως ο άντρας που έχασε τότε την ζωή του εργαζόταν στα λατομεία του πατέρα της. Ο Μιχάλης νιώθει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει και την σύλληψή του να πλησιάζει. Παρόλα αυτά προσπαθεί να συμπεριφερθεί φυσιολογικά και να οργανώσει τη διαφυγή του. Την ίδια στιγμή ο Βασίλης αποφασίζει να βοηθήσει τη Θάλεια και να της αποκαλύψει το παράνομο κύκλωμα. Η έρευνα της αστυνομίας σχετικά με το τροχαίο ατύχημα θα τους οδηγήσει σε ένα όνομα, τον Ιάσονα και ο Μιχάλης για πρώτη φορά θα συναντήσει τον «ενορχηστρωτή» της απαγωγής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved