ΕΡΤ: Alert στη μυθοπλασία:Οι σειρές που συνεχίζονται,η επιστροφή του Κουτελιδάκη και το νέο στοίχημα
Media

ΕΡΤ: Alert στη μυθοπλασία:Οι σειρές που συνεχίζονται,η επιστροφή του Κουτελιδάκη και το νέο στοίχημα

Με «φορά» μπαίνει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν η ΕΡΤ στη μυθοπλασία.

Μετά το μεγάλο στοίχημα που κέρδισε τη σεζόν που μας αποχαιρετά, αφού η καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αλλά και οι υπέροχες «Η τούρτα της μαμάς» και «Τα καλύτερά μας χρόνια», ήταν αυτές που ανέβασαν ένα ακόμη σκαλοπάτι τη Δημόσια τηλεόραση στο κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Και αφού η πρώτη «μάχη» έδωσε τονωτική «ένεση» στο πρόγραμμα, έρχεται ξανά με αέρα ανανέωσης και έτοιμη να σαρώσει τα πάντα!

Τι σημαίνει αυτό; Οι σειρές με τις οποίες η ΕΡΤ κέρδισε μεγάλη μερίδα τηλεοπτικού κοινού, ο Πλάτανος, η Τούρτα της μαμάς, Τα καλύτερά μας χρόνια αλλά η τελευταία επιτυχημένη προσθήκη, Ζακέτα να πάρεις, παίρνουν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

Με νέα πρόσωπα, ξεκαρδιστικές ιστορίες και με σκηνοθετική ματιά που σπάνια συναντούσες μέχρι πρότινος στην ΕΡΤ, οι τέσσερις αυτές σειρές συνεχίζουν, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τις ακριβείς ώρες και ημέρες καθώς η ΕΡΤ βρίσκεται σε συζητήσεις για μια ακόμη καθημερινή σειρά, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τον οποίο θα απολαύσουμε και στο Καρτ Ποστάλ, η πρεμιέρα του οποίου αναμένεται με την έναρξη της σεζόν.

Σχετικά με τη σειρά που είναι υπό συζήτηση και με δυο πρωταγωνιστές «δύναμη» στα τηλεοπτικά δρώμενα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του gossip-tv.gr δεν έχει δοθεί ακόμη το πράσινο φως, αφού οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Το σίγουρο πάντως είναι πως η σειρά, της οποία ο τίτλος είναι «Σε ξένα χέρια», θα είναι ένα ακόμη «χτύπημα» στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό καθώς αν τελικά δοθεί το ΟΚ, τότε πολλοί θα είναι οι εξαιρετικοί ηθοποιοί που θα βρεθούν σε αυτήν.

Στην ΕΡΤ επίσης θα απολαύσουμε και τον Μανούσο Μανουσάκη, ο οποίος μετά το «Κόκκινο Ποτάμι» χτυπά και πάλι με τρεις μίνι σειρές βασιζόμενες σε διηγήματα της Κλασικής Ελληνικής Λογοτεχνίας. Οι τρεις αυτές μίνι σειρές θα είναι τεσσάρων επεισοδίων η καθεμιά.

Μεγάλο το στοίχημα και σε αυτήν την περίπτωση καθώς πάει να «χτυπήσει» μέρος του τηλεοπτικού κοινού που εμπιστεύεται «τυφλά» την σκηνοθετική ματιά του εξαίρετου Μανούσου Μανουσάκη.

Αυτό όμως που πραγματικά αποτελεί μεγάλη έκπληξη είναι η επιστροφή του Νίκου Κουτελιδάκη και της Ελένης Ζιώγα με μια σειρά που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η σειρά με τίτλο «Αγάπη Παράνομη» αποτελείται από έξι επεισόδια. Πρόκειται για μία παραγωγή που μεταφέρει με αριστοτεχνικό τρόπο στη μικρή οθόνη μια αγάπη παράφορη, μια αγάπη παράνομη.

Η ΕΡΤ για μια ακόμη φορά «ανοίγει» φτερά και βάζει πλώρη για πρωτιές που σίγουρα θα ταρακουνήσουν το τηλεοπτικό πεδίο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved