Άγριες Μέλισσες: Κι όμως η τελευταία σκηνή δεν ήταν αυτή που είδαμε! Μόλις «προδόθηκε»
Media

Άγριες Μέλισσες: Κι όμως η τελευταία σκηνή δεν ήταν αυτή που είδαμε! Μόλις «προδόθηκε»

Άγριες Μέλισσες: Ένα συγκλονιστικό φινάλε παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης (4-06).

Μετά τον οδυρμό από το θάνατο της Ανέτ και του Μιλτιάδη, μετά την απίστευτη επίθεση που εξαπέλυσαν τα αδέρφια Κωνσταντής, Πηνελόπη και Νικηφόρος στους γονείς τους, όταν εκείνοι εμφανίστηκαν στην κηδεία των αδερφών, η σειρά έκλεισε με το γάμο της Σοφούλας αλλά και τις ευτυχισμένες στιγμές των αδερφών Σταμίρη, τρεις μήνες μετά το αιματοκύλισμα.

Την πραγματική τελευταία σκηνή όμως αποτύπωσε ο Παπα Γρηγόρης μέσα από ένα υπέροχο μίνιο βίντεο.

Δες το

https://www.instagram.com/p/CPtL1o_Fmmj

Τη νέα σεζόν τα γεγονότα δεν θα διαδραματίζονται μόνο στο Διαφάνι, αλλά και στη Λάρισα και την Λέρο.

Σύμφωνα με το Πρωινό: «Στο Διαφάνι αλλάζουν όλα. Κάποιοι ήρωες δεν μπορούν να μείνουν πλέον στο Διαφάνι και θα μετακομίσουν στην Λάρισα. Η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θα είναι βασικός τόπος πλοκής στην τρίτη σεζόν. Ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών, θα είναι φιλικά προσκείμενος στη χούντα…».

«Ένα άλλο ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες, όμως, θα αντιδράσει πάρα πολύ έντονα. Έχει αριστερά φρονήματα και γι’ αυτό θα πάρει τον δρόμο της εξορίας. Ένας από τους τόπους εξορίας ήταν και η Λέρος, στα Δωδεκάνησα. Η Λέρος, λοιπόν, θα είναι βασικός τόπος πλοκής των Άγριων Μελισσών την τρίτη σεζόν κι εκεί οδεύει ένα από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια της σειράς» πρόσθεσε ο Αλέξης Μίχας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved