Κανάκης: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του και η ατάκα για την απώλεια που μας λύγισε
Media

Κανάκης: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του και η ατάκα για την απώλεια που μας λύγισε

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις ο Αντώνης Κανάκης ξεδίπλωσε την άλλη μεριά του χαρακτήρα του.

Παραμέρισε το χιούμορ και τη σάτιρα και μίλησε με απίστευτη ειλικρίνεια και τρυφερότητα για τον ρόλο του πατέρα ενώ μας λύγισε όταν αναφέρθηκε στο θάνατο του μπαμπά του.

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μας ταξίδεψε μέσα από την εκπομπή του στη Θεσσαλονίκη.

Συνάντησε τον Αντώνη Κανάκη, στο στούντιο των Ράδιο Αρβύλα, σε μία εντελώς ανατρεπτική συνέντευξη, από αυτές που σπάνια θες με μανία να παρακολουθήσεις.

Η κουβέντα του ξεκίνησε με την απλή ερώτηση του Ιεροκλή.

«Πώς είναι να είσαι ξαφνικά νέος πατέρας;», τον ρώτησε και τον παρουσιαστή να ανοίγει την καρδιά του όπως ποτέ άλλοτε.

«Δεν είχα πρέπει, όλα ήρθαν πολύ φυσικά στη ζωή μου, ήρθαν την στιγμή που ήμουν έτοιμος. Δεν έχω κανένα άγχος, είμαι πολύ τρισευτυχισμένος. Τα παιδιά φέρνουν μαγικά συστατικά, την αβίαστη χαρά, τη λάμψη στα μάτια, την αγνότητα, μέσα σε όλη αυτή την ασχήμια, ομορφαίνουν τον κόσμο. Γίνεται μια ομορφιά. Για μένα έχει διπλή ανάγνωση, πρώτα τι όμορφα που ζω σε αυτόν τον κόσμο με τα παιδιά μου και από την άλλη αναρωτιέσαι και σε πιάσει και μια θλίψη, πώς γίνεται από αυτό να καταλήγουμε σε αυτό το τοξικό, το άσχημο πράγμα, το οποίο είναι ο πλανήτης. Τι πηγαίνει στραβά και ο κόσμος είναι άσχημος;

Όλοι λένε να αλλάξουν τον κόσμο. Αυτό που μπορείς να κάνει είναι να μεγαλώνεις παιδιά τα οποία η ύπαρξη τους να βασίζεται στην αγάπη και όχι στο φόβο, να είναι χαρούμενα, να έχουν ψυχολογική ισορροπία και υγεία και αυτό να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Άλλαξα, ή σε κάνουν καλύτερο ή σου βγάζουν στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό σου», είπε ενώ αναφέρθηκε στην απώλεια που τον έχει πονέσει και τον πονάει ακόμη, αυτήν του μπαμπά του.

«Η απώλεια του μπαμπά μου… δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα και πόσο μου στοίχισε και ακόμη μου στοιχίζει, τον λάτρευα και τον λατρεύω, ήταν ένα ξερίζωμα και με θύμωσε. Ακόμη με πονάει. Αυτό όμως είναι η ζωή και δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε. Η υπόθεση θάνατος και ζωή είναι δυο πράγματα που μόνο αν τα βιώσεις μπορείς να καταλάβεις. Μέσα μου πέθανα κι εγώ όταν έχασα τον μπαμπά μου, τότε γνώρισα το θάνατο. Όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσα να αγαπήσω τόσο πολύ. Τη δέχτηκα αυτή την αγάπη και ως παιδί. Είχα ελευθερία, εμπιστοσύνη, αγάπη, χαρά και ασφάλεια. Όλα τα υπόλοιπα ο κάθε άνθρωπος ακόμη κι ένα παιδί τα βρίσκει μόνο του», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved