Survivor: O Ντάφυ φτάνει στην Ελλάδα και μόλις έμαθε την είδηση για το ριάλιτι… «τρελάθηκε»!
Media

Survivor: O Ντάφυ φτάνει στην Ελλάδα και μόλις έμαθε την είδηση για το ριάλιτι… «τρελάθηκε»!

Survivor: O Ντάφυ σε λίγες ώρες θα είναι στην Ελλάδα και όσες ώρες ταξιδεύει, ενημερώθηκε για το τι συμβαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης και… «τρελάθηκε» από τη χαρά του!

Ο Τριαντάφυλλος είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το survivor… Λίγο πριν αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, κουρεύτηκε, ξυρίστηκε, πήρε το σακίδιό του και το μεσημεράκι θα είναι στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος!

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν πήρε στα χέρια του το κινητό και δημοσίευσε το πρώτο του βίντεο μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι. Συγκεκριμένα ο Ντάφυ, ο οποίος είναι αγνώριστος αφού ξυρίστηκε και κουρεύτηκε, είπε: «Μετά από μισό χρόνο πήρα ξανά το κινητό στα χέρια μου και σας μιλάω. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα μας, δεν ξέρω τίποτα. Πήγα κουρεύτηκα, ξυρίστηκα. Αύριο στις 16:10 θα είμαι Ελευθέριος Βενιζέλος, πρώτα ο Θεός. Εύχομαι να με αγαπάτε και να με θέλετε»!

Ο Ντάφυ μπορεί να ταξιδεύει, αλλά ενημερώθηκε για το τι συμβαίνει στο survivor, δηλαδή ότι κέρδισε την ασυλία ο φίλος του, ο Σάκης Κατσούλης και με ένα μήνυμά του έδειξε στους followers του ότι τον στηρίζει και τον θέλει στον τελικό!

«Έμαθα ότι κέρδισες και σήμερα δίπλα σου, μια ζωή. 15:10 κάπου εκεί πρώτα ο θεός φτάνω στην Ελλάδα…» έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Δείτε το μήνυμά του στην gallery παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved