Πρωτιά για το «Ενώπιος Ενωπίω» στη ζώνη προβολής του
Media

Πρωτιά για το «Ενώπιος Ενωπίω» στη ζώνη προβολής του

Πρωτιά στη ζώνη προβολής της σημείωσε το  Σάββατο 5 Ιουνίου η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», η οποία φιλοξένησε τον Σάκη Ρουβά σε μια συνέντευξη που έκανε αίσθηση και συζητήθηκε.

Το «Ενώπιος Ενωπίω» προηγήθηκε του ανταγωνισμού, στο κοινό 18-54, με ποσοστό 16,6% και 2 μονάδες διαφορά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εκπομπή κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό η τηλεθέαση άγγιξε έως και το 32%, ενώ στους άνδρες τα ποσοστά έφτασαν μέχρι και το 17,7%.

Ο Σάκης Ρουβάς μετά από πολύ καιρό έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλα. Από τα δύσκολα παιδικά χρόνια, μέχρι την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Κάτια Ζυγούλη αλλά και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον έκανε να νιώσει ότι έχανε τη γη κάτω από τα πόδια του

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης της ποπ μουσικής σκηνής της χώρας μας μίλησε στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάου με τον οποίο γνωρίζονται αρκετά χρόνια.

Ο Σάκης Ρουβάς παραδέχτηκε ότι τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τα αδέλφια του αλλά και για τους γονείς του. “Τα πάντα στη ζωή μου, ό,τι έχω πετύχει και ό,τι δεν έχω πετύχει, ό,τι έχω κάνει στα 49 μου χρόνια συνδέεται με τα παιδικά μου χρόνια. Με τον τρόπο που μεγάλωσα με τους γονείς μου… Όλα καταγράφηκαν πολύ έντονα μέσα μου… Αυτά τα χρόνια έχουν σημαδέψει ό,τι κάνω. Δύσκολα χρόνια, όμως δε πιστεύω ότι οι άνθρωποι γενικώς περνάμε εύκολα στη ζωή μας. Οι δυσκολίες των παιδικών χρόνων είναι που μας θωρακίζουν και μας βοηθούν μετέπειτα να αντιμετωπίσουμε άλλες δυσκολίες. Δεν πέρασα μόνο εγώ δύσκολα, ήταν δύσκολα και για τους γονείς και τα αδέρφια μου είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής ο οποίος δεν περίμενε την έκπληξη που του επεφύλασσε ο Νίκος Χατζηνικολάου λίγο αργότερα.

Η μητέρα του Μαρία Πανάρετου σε ένα βίντεο μίλησε για τον γιο της και τον αγώνα που έδωσε για να φτάσει να κάνει μία λαμπερή καριέρα: “Στα 19 του έφυγε. Η καρδιά μου σφίχτηκε. Του έδωσα τρεις συμβουλές, να μην τυφλωθεί από τα φώτα, να μη μπλεχτεί από τα άσχημα πράγματα της νύχτας και ακόμη μια που θέλω να την κρατήσω για εμάς. Το μυαλό μου δε μπορούσε να διανοηθεί όλα αυτό που ακολούθησε και γίνεται μέχρι σήμερα…Ο Σάκης όταν έρχεται στο σπίτι ακουμπάει τον τοίχο και λέει “το σπίτι μου”.

Αν δει κάποιον που γνωρίζει τον φωνάζει. Είναι ευγνώμων για αυτό που έχει γίνει… Δε με παίδεψε, με βοήθησε με τα αδέρφια του… Ήταν ένας καλός γιος, και είναι. Αν υπάρχω και ζω είναι από τον γιο μου, και από τα άλλα μου παιδιά αλλά αυτός είναι που είχε τη δυνατότητα να μου παρέχει ένα καλό επίπεδο ζωής” είπε η μητέρα του Σάκη Ρουβά, συγκινώντας τον βαθιά.

Ο ίδιος μίλησε και για τον τρόπο που κατάφερε τελικά να αναδείξει το ταλέντο του, αναφέροντας όλους εκείνους τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στα πρώτα του βήματα, με πρώτο και καλύτερο τον Δάκη.

Γνωρίστηκα με τον Ηλία Ψινάκη όταν είχε έρθει για διακοπές στην Κέρκυρα και με είδε σε μια μπουάτ που τραγούδαγα. Μου είπε ότι πρέπει να έρθω στην Αθήνα… Ήρθα και έκανα διάφορα ραντεβού για δουλειά. Ένα από αυτά ήταν με τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση… Εκείνο το ραντεβού ήταν επεισοδιακό, δε κατάφεραν να με δουν. Απογοητευμένος γύρισα στην Κέρκυρα, με πήραν για δουλειά στην Πάτρα.

Εκεί με είδε ο Δάκης, μου ζήτησε το τηλέφωνό μου σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποια δουλειά… Ο Δάκης ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε γιατί εκτός του ότι με συνέστησε για να πάω στην πρώτη μου δουλειά, έλεγε καλά λόγια στους παραγωγούς πριν ξεκινήσει η σεζόν.

Πώς θα έβλεπε όμως μία πιθανή επιστροφή του στη Eurovision στην οποία έχει συμμετάσχει δύο φορές; Ο ίδιος απάντησε: “Δε θα ξαναπήγαινα στη Eurovision. Νομίζω ότι πρέπει νέα παιδιά να αποκτούν αυτή την εμπειρία. Από τότε, από την πρώτη μου φορά, έλεγα σε όλους μου τους συναδέλφους ότι πρέπει να το δοκιμάσουν αυτό. Και μόνο που νιώθει ότι αγωνίζεσαι για την Ελλάδα είναι κάτι μοναδικό”.

Ο Σάκης Ρουβάς κρατούσε καλά κρυμμένη και μία πρόσφατη -σχετικά- περιπέτεια υγείας που πέρασε με τις φωνητικές του χορδές: “Πριν 3 περίπου χρόνια πέρασα μια δύσκολη περίοδο στις επαγγελματικές μου σχέσεις. Είχα ένα πρόβλημα με τη φωνή μου. Έκανα ένα χειρουργείο. Αισθάνθηκα ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αντί να πηγαίνω καλύτερα, πήγαινα χειρότερα. Σκεφτόμουν τι έφταιγε… Μέχρι τότε τραγουδούσα χωρίς να έχω κοιτάξει σε βάθος το όργανο της φωνής".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved