Άγριες Μέλισσες: «Ο θάνατος του Γραμματικού θα επηρεάσει την τρίτη σεζόν»
Media

Άγριες Μέλισσες: «Ο θάνατος του Γραμματικού θα επηρεάσει την τρίτη σεζόν»

Άγριες Μέλισσες: O  πρωταγωνιστής της σειράς μιλά για το τέλος του ρόλου του αλλά και την αγάπη που εισέπραξε από το τηλεοπτικό κοινό του ANT1

Για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες αλλά και για τα νέα δεδομένα στο Διαφάνι μίλησε ο Σπύρος Σταμούλης ο οποίος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη...

Εισπράττετε την αγάπη του κοινού ακόμη και τώρα που φύγατε οπό τη σειρά;

«Καθημερινά. Ακόμη στέλνουν μηνύματα. Γράφουν πόσο έκλαψαν και συγκινήθηκαν με τη δολοφονία του Αλέξη και δεν έπρεπε να χαθεί. Τους απαντώ ότι τους ευχαριστώ πολύ για τα καλά τους λόγια και πως ίσως είναι καλύτερα που πέθανε γατί έτσι θα προχωρήσει η πλοκή. Ο Θάνατος αυτός εξυπηρετεί την ιστορία στις "Αγριες μέλισσες". Άλλωστε χώρισε με την Πηνελόπη. Πώς θα έμενε μετά στο Διαφάνι;».


Θα κατοικούσε στη Λάρισα και θα είχε εμπλοκή σε υποθέσει που θα έφταναν στην εισαγγελία.

«Στη χούντα με πατέρα κομμουνιστή, λίγο δύσκολο. Είμαι πολύ χαρούμενοί που τελείωσε έτσι ο ρόλος. Ηταν τόσο επιτυχημένο αυτό που σκέφτηκαν οι συγγραφείς μας και το αποτύπωσαν τόσο ωραία οι σκηνοθέτες και γι' αυτό ακριβώς έκανε εντύπωση. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσει ο κύκλος αυτού του ηρώα. Υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να βάλει τον Δούκα στη φυλακή, αλλά η σειρά έχει στηθεί γύρω από αυτόν τον χαρακτήρα».

Τώρα που ολοκληρώθηκε ο ρόλοι σας, πώς θα μας περιγράφατε τον Αλέξη Γραμματικό;

«Ηταν ένας καλός άνθρωπος. Ήταν φτιαγμένος από το υλικό που βλέπουμε σε κάποιες προσωπικότητες στην ιστορία που δεν έκαναν πίσω για το πιστεύω πως και θυσιάστηκαν για τα ιδανικά και πως αξίες τους. Όσο περνούσαν οι μήνες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τόσο πιο βαθιά έμπαινα στον ρόλος».

Η Πηνελόπη τον αγάπησε;

«Ο Γραμματικός ήταν ένας κλειστός άνθρωπος και μόνο σε εκείνη επέτρεπε να βγάλει αυτό που είχε μέσα του. Κι εκείνη τον αγάπησε με τον τρόπο της. γι' αυτό και μπήκε στη διαδικασία να ψάξει τον δολοφόνο του ακόμη κι αν είναι ο ίδιος ο πατέρας της».

Πηγή: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved