Happy Day: Η ηχηρή απουσία του Κώστα Φραγκολιά – Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή
Media

Happy Day: Η ηχηρή απουσία του Κώστα Φραγκολιά – Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Εκτός Happy Day ο Κώστας Φραγκολιάς και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε τι συμβαίνει!

Η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής της, ανέφερε ότι ο συνεργάτης της ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, έκανε το μοριακό τεστ και βγήκε αρνητικό, όμως δεν ήταν στην εκπομπή, αλλά στο σπίτι του για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής: «Θέλω να σας πω ότι ο Κώστας Φραγκολιάς δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, όπως και κάποιες από τις επόμενες ημέρες, γιατί, όπως ξέρετε και σας έχουμε αποδείξει, τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας. Ο Κώστας Φραγκολιάς ήρθε σε άμεση επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Χθες το βράδυ ενημερώθηκε και ο ίδιος για το θετικό τεστ του ανθρώπου από το περιβάλλον του. Πήγε και ο ίδιος και έκανε μοριακό τεστ και ευτυχώς είναι αρνητικός.»!

Και συνέχισε η παρουσιάστρια λέγοντας: «Και λέω ευτυχώς και για εκείνον και για εμάς που χθες ήρθαμε σε επαφή και για τη διάρκεια της εκπομπής χωρίς μάσκες. Σας έχουμε πει πολλές φορές, ότι όταν τελειώνει η εκπομπή, είμαστε όλοι με τις μάσκες μας και είμαστε όλοι προστατευμένοι. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένει χαλάσει στο σπίτι, αν θα έχει κάποια συμπτώματα, και τις επόμενες ημέρες θα είναι μαζί μας»!

Και τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα συνδεθούν με τον Κώστα Φραγκολιά για να μάθουν τα νέα του!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved