Το Πρωινό: Η Σκορδά απολογήθηκε μετά τα fake news και άφησε... αιχμές για τη Μιχαλάκη
Media

Το Πρωινό: Η Σκορδά απολογήθηκε μετά τα fake news και άφησε... αιχμές για τη Μιχαλάκη

Το Πρωινό: Απίστευτος μονόλογος από τη Φαίη Σκορδά - Μετά τις λάθος πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από την εκπομπή για τον γάμο της Μιχαλάκη, η ηθοποιός απάντησε στην εκπομπή της Καινούργιου.

Τα πράγματα στη θέση τους, θέλησε να βάλει η Φαίη Σκορδά μετά το ρεπορτάζ της εκπομπής της το οποίο και δεν επιβεβαιώθηκε. Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα, στο Πρωινό είχαν παρουσιαστεί όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα, ενημερώνοντάς μας μέχρι και για την ημερομηνία γάμου του ζευγαριού.

Τα πράγματα ωστόσο ήταν κάπως διαφορετικά στην πραγματικότητα, καθώς ο Γιώργος και η Δανάη δεν έχουν παντρευτεί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Το πρωί της Τρίτης η Φαίη Σκορδά θέλησε να διορθώσει το ρεπορτάζ κοιτώντας την κάμερα, και στέλνοντας το δικό της μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό του ANT1.

«Δεν το κάνω συχνά, απλώς το κάνω όταν αισθάνομαι ότι πρέπει. Αισθάνθηκα λοιπόν χθες ότι αμφισβητείται η πρόθεση και για αυτόν τον λόγο πρέπει να δώσω κάποιες εξηγήσεις», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Είχαμε λοιπόν βγει την Πέμπτη στην εκπομπή και είχαμε πει πως ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου θα γίνει την Παρασκευή. Το καταλαβαίνετε, ότι δεν ήμασταν με αυτή την αγωνία το βράδυ πριν κοιμηθούμε ή όλο το διάστημα, για το πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι για να το πούμε. Καταλαβαίνετε ότι δεν το είχαμε άγχος ή ότι δεν τρελαθήκαμε και βγήκαμε ξαφνικά να το πούμε το πρωί της Πέμπτης», συμπλήρωσε ενώ άφησε... αιχμές για την στάση της ηθοποιού να μιλήσει στην "απέναντι" εκπομπή.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved