Διπλό «χτύπημα» από την Άντζελα Δημητρίου στον ΣΚΑΙ - Η αναφορά στην viral ατάκα της
Media

Διπλό «χτύπημα» από την Άντζελα Δημητρίου στον ΣΚΑΙ - Η αναφορά στην viral ατάκα της

Άντζελα Δημητρίου: Πέρασε το μεσημέρι της στο στούντιο από το οποίο βγαίνουν στον "αέρα" οι εκπομπές του ΣΚΑΙ - Οι εξομολογήσεις στη Μαλέσκου και η έκπληξη στον Μουτσινά!

Στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 8/6 η Άντζελα Δημητρίου. Η πετυχημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη νέα της συνεργασία «Πάμε γι’ άλλα… ολοταχώς» στο θέατρο Άλσος με τον Τάκη Ζαχαράτο.

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Τόσα χρόνια δεν είχα δυσκολίες γιατί με αγαπά ο κόσμος. Είμαι αυθεντική και δεν είμαι η γυναίκα η δήθεν. Είμαι ο καλλιτέχνης που θα βγω να τραγουδήσω και όταν έχω νεύρα δεν είμαι καλή ηθοποιός για να το κρύψω. Αισθάνομαι πως κάθε φορά κάθετι που κάνω είναι καινούργιο. Αισθάνομαι ότι έχω δώσει πάρα πολλά στην καριέρα μου. Έχω βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο και είμαι περήφανη γι’ αυτούς που βοήθησα και έγιναν μεγάλα και πρώτα ονόματα. Είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου».

H Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε και στην ατάκα της " δεν φωνάζουμε " όταν πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί ως guest στο σπίτι του House of Fame.

«Είπα αυτή την ατάκα στην Βένια γιατί ήμουν ακριβώς μισή ώρα μέσα στο πιάνο, με είχαν αφήσει εκεί και μπαίνει ξαφνικά η Βένια και της είπα "Δεν φωνάζουμε" για να κάνει οικονομία στη φωνή της, να μπορεί μετά να τραγουδήσει»

Η Άντζελα Δημητρίου δεν έμεινε εκεί, καθώς μετά το τέλος της εκπομπής έκανε μια ακόμη εμφάνιση στο ίδιο στούντιο του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στο πλατό του Νίκου Μουτσινά, όσο εκείνος βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής, Καλό Μεσημεράκι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved