Χριστίνα Μπόμπα: Θα κάνει εκπομπή με τον Σάκη Τανιμανίδη;
Media

Χριστίνα Μπόμπα: Θα κάνει εκπομπή με τον Σάκη Τανιμανίδη;

H Χριστίνα Μπόμπα από μέρα σε μέρα γεννάει και σίγουρα το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά της μιας και θέλει να αφοσιωθεί μετά τη γέννηση των διδύμων της στα κοριτσάκια της. 

Παρ' όλα αυτά σε συνέντευξή της ρωτήθηκε αν ισχύει αυτό που γράφεται και ξαναγράφεται, ότι δηλαδή η ίδια έχει συζητήσει με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη να παρουσιάζουν κάτι μαζί.

Δείτε τι αποκάλυψε...

Είχε ακουστεί κάποια στιγμή ότι θα κάνατε πρωινή εκπομπή μαζί με τον Σάκη. Ήταν αστικός μύθος;

Είχε ακουστεί αυτό, αλλά δεν έχει συζητηθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Ειδικά στην παρούσα φάση είναι τελείως άκαιρο, δεν το έχουμε στο μυαλό μας. Θα έκανα εύκολα κάτι τηλεοπτικό με τον Σάκη, γιατί έχουμε ωραία χημεία και είναι πολύ εύκολο για εμάς να δουλεύουμε μαζί, αλλά πρωινό δύσκολα θα έκανα. Έχει μια καθημερινή τριβή και μια άλλη φιλοσοφία, που είναι δύσκολη για ένα ζευγάρι - αν και δεν μας φοβάμαι σε τίποτα. Θα μας φανταζόμουν όμως πιο εύκολα σε κάτι πιο περιπετειώδες!

Λες εύκολα το «δεν μας φοβάμαι». Τι σου έχει δημιουργήσει τόση σιγουριά για τη σχέση σας;

Με τον Σάκη είμαστε ομάδα απέναντι στη ζωή. Έχουμε μια φιλοσοφία για το κοινό καλό. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός, δεν υπάρχει το «εγώ» ή το «εσύ» - είναι πάντα το «εμείς». Γι' αυτό λέω ότι δεν μας φοβάμαι, επειδή ξέρω ότι αν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα προστατέψουμε πρώτα τη σχέση μας και θα υποχωρήσει. Προτεραιότητα και των δυο μας είναι να είμαστε καλά, οπότε αφού το θέλουμε και οι δύο είναι αδύνατο να μη συμβεί. Θα φανεί περίεργο, αλλά ούτε καν τσακωνόμαστε. Θα διαφωνήσου­με πολλές φορές σε θέματα δουλειάς, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ, ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή ζωή μας.

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Προς το παρόν όλη μου η ενέργεια και το μυαλό έχουν να κάνουν με τα μωρά μας που έρχονται. Μετά από τον πρώτο καιρό και σιγά-σιγά που θα επανέλθω στις δραστηριότητες μου, φαντάζομαι να συνεχί­σω τα επιχειρηματικά μου βήματα μια και έχω πολλές ακόμα ιδέες, να αφοσιωθώ σε πράγματα που θα κάνουν καλό στον κόσμο μας, που θα βοηθούν, και να παραμείνω δημιουργική. Θα είμαι πολύ ευτυχι­σμένη αν καταφέρω να είμαι ένα υγιές και καλό πρότυπο για τις κόρες μου. Α, και εννοείται πως θέλω να έρθουν κι άλλα παιδάκια στην οικογένειά μας.

Πηγή: DownTown

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved