Άγριες Μέλισσες: «Τρομάζει» το spoiler της Βιολέτας! Θα δούμε μια άλλη – Η νέα της εικόνα
Media

Άγριες Μέλισσες: «Τρομάζει» το spoiler της Βιολέτας! Θα δούμε μια άλλη – Η νέα της εικόνα

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε του δεύτερου κύκλου.

Το σχέδιο της Μυρσίνης μπήκε χωρίς δεύτερη σκέψη σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα έπεσε στο Διαφάνι. Κανείς δεν γνώριζε αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος και το ξημέρωμα βρήκε το χωριό να μετράει τις πληγές του.

Το Διαφάνι βυθίστηκε στο πένθος και η καταστροφή και ο θάνατος έφεραν τρόμο στο χωριό. Ο πολυαναμενόμενος τρίτος κύκλος της σειράς πρόκειται να είναι ο πιο διαφορετικός, αλλά και ο πιο δυνατός.

Οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές. Νέες ιστορίες ανοίγουν, ενώ και κάποιες παλιές θα μας κρατήσουν αμείωτα το ενδιαφέρον.

Και μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο να είδαμε τη Βιολέτα, μετά το θάνατο του Μιλτιάδη, να μαζεύει τα πράγματα της και να φεύγει παρέα με τον Ευτύχη, όμως ο ρόλος της δεν τελείωσε εκεί.

«Πάμε για τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, θα είναι και η Βιολέτα», είχε πει στην εκπομπή Πάμε Δανάη ενώ το spoiler της για το πώς θα μοιάζει όταν επιστρέψει ήταν τρομακτικό. «θα τη δούμε διαφορετική τη Βιολέτα, δεν σας λέω πώς, αλλά εντελώς διαφορετική. Θα τη δούμε και εμφανισιακά διαφορετική και τώρα τι θα γίνει και τι θα γράψουν, αυτό δεν το ξέρω», είχε αποκαλύψει.

Φαίνεται πως τα βάσανα και ο πόνος της, έχουν μετατρέψει τη Βιολέτα σε αγρίμι. Μπορεί όμως και όχι, αν αναλογιστεί κανείς πως η καλοσυνάτη Βιολέτα όλες τις καταστροφές της, αντιμετώπιζε πάντα με χαμόγελα και αισιοδοξία.

Για το πώς θα τη δούμε λοιπόν θα περιμένουμε με αγωνία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved