Δεν πάει ο νους σου ποιος ηθοποιός αναλαμβάνει δική του εκπομπή στην ΕΡΤ
Media

Δεν πάει ο νους σου ποιος ηθοποιός αναλαμβάνει δική του εκπομπή στην ΕΡΤ

Πρόσφατα έγινε μπαμπάς ενώ ακόμη και σήμερα στις επαναλήψεις της σειράς μέσα από την οποία τον είχαμε γνωρίσει, πιτσιρικάς ακόμη, σημειώνει τεράστια επιτυχία. Θα τον δούμε με δική του εκπομπή στην ΕΡΤ.

Η τηλεοπτική του διαδρομή φαίνεται πως άλλαξε πλεύση αφού δεν πρόκειται να τον δούμε πρωταγωνιστή σε κάποια σειρά αλλά παρουσιαστή σε δική του εκπομπή στην ΕΡΤ.

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό γιο του Γιάννη Μπέζου «Θανασάκη» στη σειρά Ευτυχισμένοι μαζί, Άρη Τσάπη.

Οι ηθοποιοί Άρης Τσάπης και Γιάννης Φραγκίσκος μάς προσκαλούν να συνταξιδέψουμε μαζί τους στη νέα εκπομπή, με τίτλο «Χωρίς πυξίδα», που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, στις 12:15 το μεσημέρι, και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή την ίδια ώρα.

Δύο νέοι άνθρωποι, οι ηθοποιοί Άρης Τσάπης και ο Γιάννης Φραγκίσκος, καταγράφουν τις εικόνες και τα βιώματα που αποκόμισαν από τα ταξίδια τους κατά τη διάρκεια των θεατρικών περιοδειών τους στη νησιωτική Ελλάδα και τα παρουσιάζουν στους τηλεθεατές με μια δροσερή ματιά.

Πρωταγωνιστές όλης αυτής της περιπέτειας είναι ο νεανικός αυθορμητισμός, οι κάτοικοι, οι παραλίες, η γαστρονομία, τα ήθη και τα έθιμα του κάθε τόπου.

Μοναδικός σκοπός της εκπομπής… να συνταξιδέψετε μαζί τους!

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, στις 12:15
Επεισόδιο 1ο: «Κύθνος»

Πρώτος σταθμός η Κύθνος! Μια ίσως λίγο άγνωστη γωνιά του Αιγαίου για κάποιους, που μέσα από τα μάτια του Γιάννη και του Άρη… θα τη λατρέψετε!

Δοκίμασαν σφουγγάτα, έμαθαν πώς παίζεται η τσαμπούνα και διασκέδασαν σε ένα πανηγύρι με θερμιάτικο μπάλο.

Κολύμπησαν στη φημισμένη Κολώνα, περπάτησαν στη Δρυοπίδα και έμαθαν την ιστορία της. Όμορφες και απάνεμες παραλίες, κολπίσκοι, χερσόνησοι και μικρά νησάκια που θυμίζουν φιόρδ, ακόμη και μεταλλεία σιδήρου υπήρχαν κάποτε εδώ.

Και φυσικά, γλέντια και χορούς και τραγούδια και χαρές και γέλια να περιπλέκονται με το γαλάζιο και το μπλε.

Κορυφαία στιγμή η συνάντηση με την κυρία Μαρία και τον άντρα της τον Φλορεντή… αλλά και με την κυρα-Φλώρα που ζωγραφίζει ακόμη και τους τοίχους του νησιού!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο ηθοποιοί που είχαν συνεργαστεί στη σειρά Συμμαθητές, από το 2016 είχαν ξανακάνει μαζί εκπομπή και το είχαν ανακοινώσει.

«Θα κάνουμε στο Netwix μία εκπομπή οι δυο μας, την οποία σκηνοθετεί ο Παύλος Θωμόπουλος και λέγεται “Έλα στη θέση μου”. Στην εκπομπή, η οποία θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, συμμετέχει ο κόσμος ο οποίος επικοινωνεί μαζί μας μέσω email και εμείς απαντάμε τι θα κάναμε εάν ήμασταν στη θέση τους. Κάθε εκπομπή έχει το δικό της θέμα, π.χ. σχολείο, διακοπές κ.ά. θα έλθουν αρκετοί γκεστ, όπως ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Μάριος Αθανασίου, ο Βασίλης Θωμόπουλος και θα ακολουθήσουν κι άλλοι...», είχαν πει στο mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved