Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε την ασυλία και από τη χαρά του «κατέβασε» το μαγιό του Κόρομι
Media

Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε την ασυλία και από τη χαρά του «κατέβασε» το μαγιό του Κόρομι

Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι αυτός που κέρδισε την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας που διανύουμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όπως παρακολουθήσαμε το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για το Survivor ξεκίνησε με πολλές εντάσεις, εκρήξεις και ίντριγκες.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε για ακόμη μια φορά η επιλογή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία επέλεξε να στείλει στον... τάκο την Ελένη Χαμπέρη. Μαζί της στην ψηφοφορία για αποχώρηση βρίσκεται και η Καρολίνα Καλύβα.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος "έδωσε στεγνά" τον Σάκη και την Μαριαλένα και "ξεσκέπασε" την στρατηγική τους. Έξαλλη από την άλλη και η Ελένη Χαμπέρη, η οποία δεν κατάλαβα ποτέ τον τρόπο σκέψης της Μαριαλένας για να στείλει στον... τάκο.

Το αγώνισμα για το πολυπόθητο έπαθλο ασυλίας ξεκίνησε με τους παίκτες να αγωνίζονται ατομικά, διεκδικώντας την παραμονή τους στο νησί.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και να επιλέξει αργότερα τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση μαζί με την Ελένη και την Καρολίνα.

Δείτε το βίντεο με την νίκη του.

Στο τέλος, από τη χαρά του ο τραγουδιστής κατέβασε το μαγιό του Γιώργου Κόρομι!

Δείτε το βίντεο με την στιγμή που κατεβάζει το εσώρουχο του Κόρομι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved