Άγριες Μέλισσες: Όταν οι backstage φωτογραφίες που «σάρωσαν» μετά το φινάλε «γράφουν» ιστορία
Media

Άγριες Μέλισσες: Όταν οι backstage φωτογραφίες που «σάρωσαν» μετά το φινάλε «γράφουν» ιστορία

Άγριες Μέλισσες: Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο οι συντελεστές της σειράς ολοκλήρωσαν τον δεύτερο κύκλο των Μελισσών δίνοντας έτσι ραντεβού με τους τηλεθεατές για την έναρξη της επόμενης σεζόν η οποία και θα φέρει τα πάνω - κάτω στο Διαφάνι.

Θα είναι ακόμη πιο σκληρός, ακόμη πιο «ωμός» και σίγουρα θα ανασύρει μνήμες του παρελθόντος!

«Μια σειρά μυθοπλασίας σε καλεί να μπεις σε έναν άλλον κόσμο και ιδανικά θα καταφέρει να σε συγκινήσει, να σε κάνει να ταυτιστείς, να σε χαροποιήσει, να σε θυμώσει. Αν ο θεατής είχε τη δύναμη να αλλάξει τις εξελίξεις, θα χανόταν το ίδιο το νόημα της μυθοπλασίας. Επίσης να πούμε ότι το φετινό φινάλε ήταν καταιγιστικό. Έκλεισε ο αιματηρός κύκλος που άνοιξε το 1958 και έχουμε τη λύση που προσδοκούσαμε. Όμως αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι στις ιστορίες η κάθαρση έρχεται στο τέλος. Και το τέλος των "Μελισσών" δεν είναι αυτή τη χρονιά...», δήλωσαν πρόσφατα οι σεναριογράφοι δίνοντας ίσως το πιο δυνατό spoiler του τρίτου κύκλου.

Γυρνώντας πίσω στο φινάλε της σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, ουδείς μπορεί να ξεχάσει τις σκηνές.

Το σχέδιο της Μυρσίνης μπήκε χωρίς δεύτερη σκέψη σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα έπεσε στο Διαφάνι. Κανείς δεν γνώριζε αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος και το ξημέρωμα βρήκε το χωριό να μετράει τις πληγές του.

Το Διαφάνι βυθίστηκε στο πένθος και η καταστροφή και ο θάνατος συγκλόνισαν το χωριό.

Πίσω από αυτές τις σκηνές που συγκλόνισαν όμως υπάρχουν αυτά τα φωτογραφικά «κλικς», τα παρασκηνιακά που «γράφουν» μια άλλη ιστορία.

Με γέλια, με κλάματα και αλήθειες που ίσως να μην είδαμε ποτέ στην οθόνη μας.

Δες τις backstage φωτογραφίες που «σάρωσαν» μετά το μεγάλο φινάλε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved