Survivor: Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη! Συνευρέθηκαν μέσα στο παιχνίδι αλλά έξω είναι φίλοι
Media

Survivor: Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη! Συνευρέθηκαν μέσα στο παιχνίδι αλλά έξω είναι φίλοι

Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη on camera για το survivor 4! Στο φετινό survivor έχει γίνει σεξ και το λέει παίκτης που συμμετείχε!

«Στο Survivor έχει γίνει σεξ;», ρώτησε η Μαίρη Αρώνη την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και εκείνη που δεν «μασάει τα λόγια της» απάντησε ναι και έδωσε και λεπτομέρειες!

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Εγώ πιστεύω πως ναι. Έχουν αποχωρήσει, κάνουν παρέα έξω, είναι φίλοι και καλά. Εννοείται ότι το είχαμε καταλάβει όλοι. Ο ένας την έλεγε στον άλλον και καλά μπροστά μας, τσακωνόντουσαν συνέχεια, κλάματα και γιατί το είπες αυτό και γιατί το έκανες αυτό κι εγώ ξέρω και έμαθα ότι κάτι είχε παιχτεί».

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στο Πρωινό για την υποδοχή των παιδιών στο αεροδρόμιο: «Δεν ζήλεψα τις υποδοχές των παιδιών απλά τις θεώρησα υπερβολικές…»!

Και δεν δίστασε να πει: «Θεωρώ υπερβολικά τα κλάματα της Μαριαλένας και του Σάκη για τον Τριαντάφυλλο. Παιδιά ζει, δεν πέθανε»!

Μετά από αυτή τη δήλωση της παίκτριας, ο Κώστας Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι οι παίκτες αυτοί ήταν στους Μπλε του survivor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved