Survivor: Νέο επεισόδιο στο Love It: Η ατάκα «φωτιά» του Νίκου Μπάρτζη στην Μαλέσκου!
Media

Survivor: Νέο επεισόδιο στο Love It: Η ατάκα «φωτιά» του Νίκου Μπάρτζη στην Μαλέσκου!

Ο Νίκος Μπάρτζης τα έβαλε με δημοσιογράφο της εκπομπής του love it και όταν εκείνος διαφώνησε μαζί του ο πρώην παίκτης είχε έτοιμη την απάντηση… έβγαλε το κινητό του προκειμένου να παιχτεί ντοκουμέντο με τα όσα είχε πει ο δημοσιογράφος!

Ο Νίκος Μπάρτζης είπε στον Βασίλη Γρηγόρόπουλο με τον οποίο ήρθε σε αντιπαράθεση: «Το δέχομαι πως σχολιάζεις αλλά πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο, χωρίς να με ξέρεις καν. Μάλλον κάνεις κακά τη δουλειά σου και κρίνεις λάθος»!

Και συνέχισε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι ερχοντας σε έντονη διαφωνία με τους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου: «Δεν είδα ποτέ να πάρετε θέση για όσα έχουν ακουστεί. O Παππάς έλεγε καρκίνωμα την Άννα Μαρία. Σάπια ντομάτα τον James. Δεν πήρατε ποτέ θέση. Δεν μας εκτιμήσατε. Στο τέλος βγήκε όλο αυτό»!

Η Ιωάννα Μαλέσκου τότε προσπάθησε ακόμα μία φορά να ηρεμήσει τα πνεύματα!

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Βλέπουμε το επεισόδιο της κάθε ημέρας και το σχολιάζουμε. Δεν τα βγάζουμε από τη φαντασία μας. Λέμε αυτό που βλέπουμε και σχολιάζουμε. Πολλές φορές έχω διαφωνήσει με τον Βασίλη, στον οποίο αναφέρθηκες προηγουμένως. Είναι σεβαστό κάποιος άνθρωπος να βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Ως εκπομπή δεν είχαμε κάτι προσωπικό μαζί σου. Βλέποντας κάτι που την επόμενη μέρα έχει αλλάξει, σχολιάζαμε κάτι άλλο. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχουμε κάτι προσωπικό ούτε εμπάθειες υπάρχουν»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved