Ελένη Κοκκίδου: Αδυνάτισε κι άλλο η Βουλίτσα - Είναι μία άλλη και... «τα έχασαν» στο Πρωινό
Media

Ελένη Κοκκίδου: Αδυνάτισε κι άλλο η Βουλίτσα - Είναι μία άλλη και... «τα έχασαν» στο Πρωινό

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, η Ελένη Κοκκίδου που υποδύεται την Βουλίτσα μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και μόλις την είδαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά «τα έχασαν», αφού η ηθοποιός είναι μία άλλη!

 

Ξεχάστε τη Βουλίτσα που γνωρίζατε στην αγαπημένη σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" μέχρι τώρα γιατί έχει χάσει πολλά κιλά και είναι αγνώριστη!

Η Ελένη Κοκκίδου κατάφερε να χάσει γύρω στα 35 κιλά και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι απλά εντυπωσιακή!

Η τηλεοπτική Βουλίτσα είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό: «Η δεύτερη καραντίνα ήταν δύσκολη. Εγώ έχασα 30-35 κιλά. Έκανα διατροφή σε γιατρό. Δεν το χρειαζόμουν πια αυτό το βάρος και είπα θα το πετάξω. Η σχέση με το φαγητό είναι συναισθηματική». Σου δίνει όπλα να αντέξεις. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνανε καλά ξεσπούσα στο φαγητό»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν παντρεύτηκα εν τέλει. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο σαν τον Μηνά. Μου αρέσουν οι πιο ανήσυχοι άνθρωποι, οι πιο ριψοκίνδυνοι. Ο Μηνάς είναι πολύ συντηρητικός, είναι άνθρωπος του σπιτιού, είναι πολύ κλασικός πατέρας και σύζυγος» και τόνισε ότι η «Μουρμούρα» θα συνεχιστεί και του χρόνου στον Alpha.

Είναι ακόμα πιο αδύνατη και δες την τόσο στην gallery που ακολουθεί αλλά και στο σχετικό βίντεο από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved