MasterChef Τελικός: Η συγκίνηση της μαμάς της Μαργαρίτας – Λύγισε όταν την είδε να μπαίνει στο πλατό
Media

MasterChef Τελικός: Η συγκίνηση της μαμάς της Μαργαρίτας – Λύγισε όταν την είδε να μπαίνει στο πλατό

MasterChef Τελικός: Βραδιά τελικού απόψε (9-06) και σε αναμονή για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Ο Διονύσης Σαρακίνης και η Μαργαρίτα Νικολαίδη, μπήκαν στο πλατό φορώντας τις λευκές ποδιές τους και με χαμόγελο, έτοιμοι να κατακτήσουν την κορυφή της επιτυχίας, το έπαθλο και φυσικά τον τίτλο.

Αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ανάμεσα στα πλάνα των καλεσμένων, δηλαδή των πρώην συμπαικτών και των συγγενών των δυο φιναλίστ, ήταν το συγκινητική σκηνή της μαμάς της Μαργαρίτας.

Βλέποντας την να μπαίνει στο πλατό λύγισε! Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη στο επεισόδιο της Τρίτης (8-06) «έπεσε από τα σύννεφα» όταν άνοιξε η πόρτα και είδε να μπαίνει μέσα η μητέρα της Σοφία, την οποία είχε να δει τρία ολόκληρα χρόνια.

Όπως είπε η φιναλίστ η μητέρα της δουλεύει στη Ρωσία και δεν έχει καταφέρει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να ταξιδέψει έως εκεί.

«Την ευτυχία, την αγάπη και τη χαρά μου δεν μπορώ να την περιγράψω. Φαίνεται νομίζω από τα μάτια μου. Όταν μου είπαν ότι βγαίνω και πρέπει να πάω στο πλατό κόπηκαν τα πόδια μου. Μπαίνω μέσα και η Μαργαρίτα δε γύρισε να με δει. Είδε τον Χρήστο και τελείωσαν όλα. Όταν γύρισε, άρχισε να τρέχει, αγκαλιαστήκαμε και μου είπε να μην κλαίω. Εδώ και τρία χρόνια μένω στη Ρωσία. Τόσα χρόνια είχα να δω τη Μαργαρίτα. Έχω στο κινητό μου ένα πρόγραμμα και την έβλεπα από τη μικρή οθόνη του κινητού μου.

Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο έβαλα τα κλάματα. Είχε πει στην αδερφή της ότι θα πήγαινε στο MasterChef 5. Μου το κρατούσαν μυστικό και το έμαθα στην οντισιόν για να μην τη ζαλίζω. Πιστεύω ότι θα κερδίσει γιατί της δώσαμε δύναμη εγώ και ο Χρήστος», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της μαμάς της στην κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου κου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved