MasterChef Τελικός: «Σαρώνει» ο Τζιοβάνι στο twitter! Η απόλυτη αποθέωση
Media

MasterChef Τελικός: «Σαρώνει» ο Τζιοβάνι στο twitter! Η απόλυτη αποθέωση

MasterChef Τελικός: Ο Τζιοβάνι ήταν από τους ελάχιστους παίκτες μέσα στο διαγωνισμό που αγαπήθηκαν όσο κανένας.

Θεωρούνταν το απόλυτο φαβορί όχι μόνο για γνώσεις του, την εμπειρία του, τη δημιουργικότητα του και την καλοσύνη του αλλά ακόμη και για την φινέτσα του.

Απόψε κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του μεγάλου τελικού που σε λιγότερο από δυο ώρες θα γνωρίζουμε πως από τους δυο, Μαργαρίτα ή Διονύσης θα είναι ο μεγάλος νικητής, έχει κερδίσει μια θέση στο twitter. Όπως άλλωστε κάθε βραδιά.

Λίγο η εμφάνισή του, λίγο το στιλ του… δεν ήθελε και πολύ να κάνει πάταγο στα social media.

Δες στη gallery μερικά από τα αποθεωτικά σχόλια

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον παίκτη που θα θυμόμαστε όσες σεζόν κι αν περάσουν

Μια επίσκεψη στην Ελλάδα και το νησί της Ρόδου, ήταν η αφορμή για να γνωρίσει ο Τζιοβάνι το άλλο του μισό και μάλιστα να μη θελήσει να γυρίσει ποτέ πίσω στην Ιταλία. Έκτοτε, η Βίκυ Βασιλείου, η γυναίκα τον έκανε απόλυτα ευτυχισμένο και του χάρισε ό,τι πιο πολύτιμο έχει την κόρη του τη Φαίδρα, δεν έχει λείψει από πλευρό του και η αλήθεια είναι πως η Βίκυ ήταν ο λόγος που ο Ιταλός σεφ σκέφτονται να την αφήσει για να μπει στο σπίτι του MasterChef.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο εστιατόριο «Sole Gianguaro» που έχει κερδίσει πολλές θετικές κριτικές και αναμένεται να αναβαθμιστεί από τις γνώσεις που έχει αποκομίσει ο παίκτης στον διαγωνισμό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved