MasterChef Tελικός: H Mαργαρίτα το σήκωσε και το twitter «έστησε» πάρτι
Media

MasterChef Tελικός: H Mαργαρίτα το σήκωσε και το twitter «έστησε» πάρτι

MasterChef 5 τελικός: Κανονικό γλέντι στήθηκε στο twitter με την ανακοίνωση. Η Μαργαρίτα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και το twitter πήρε «φωτιά»

Μετά από σχεδόν πέντε μήνες εγκλεισμού, δύσκολων δοκιμασιών, εντάσεων, αγωνιών και δουλειάς, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο και φυσικά τα 50.000 ευρώ που είναι το έπαθλο του παιχνιδιού!

Χαμός στο twitter από τους φανατικούς της παίκτριας, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα παρέμειναν στο πλευρό της, στηρίζοντάς την όσο κανέναν άλλον. Το κορίτσι με το πηγαίο χιούμορ, την μαγειρική ικανότητα και την καλοσύνη της ψυχής της, κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Πάλεψε, αγωνίστηκε, συγκινήθηκε, έκλαψε, γέλασε και μαγείρεψε… μαγείρεψε πολύ και στο τέλος της οι κόποι της ανταμείφθηκαν.

Λίγο μετά τις 23:30, σε ζωντανή μετάδοση, η κορυφαία στιγμή του MasterChef 5, η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή από το γνώριμο και αγαπημένο πλατό του διαγωνισμού ήταν γεγονός.

Και όταν φυσικά ακούστηκε το όνομα της Μαργαρίτας, επικράτησε στο πλατό ένας απίστευτος ενθουσιασμός με πολλά γέλια, δάκρυα χαράς αλλά και φωνές και αγκαλιές.

Δες στη gallery τα απίστευτα σχόλια στο twitter!

Ποια είναι η Μαργαρίτα Νικολαϊδη

Η Μαργαρίτα ήρθε στο MasterChef 5 από την Καλλονή της Μυτιλήνης.
Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της.

Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια.

Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της.

Το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved