Στη φωλιά των Κου Κου: Λύγισαν on air η MasterChef Μαργαρίτα και η Κατερίνα Καραβάτου - Τι συνέβη;
Media

Στη φωλιά των Κου Κου: Λύγισαν on air η MasterChef Μαργαρίτα και η Κατερίνα Καραβάτου - Τι συνέβη;

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη αναδείχθηκε νικήτρια του MasterChef 5 και σήμερα, 10 Ιουνίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου!

Η Κατερίνα Καραβάτου την υποδέχθηκε δακρυσμένη και είπε: «έχω να χρησιμοποιήσω πολύ καιρό το Instagram, δεν έχω κάνει καμία ανάρτηση, αλλά αν ήθελα να κάνω μία θα ήταν με αυτό το κορίτσι εδώ και θα έγραφα από κάτω… Υπάρχει ελπίδα! Αυτό θα ήθελα να γράψω, Μαργαρίτα. Αλήθεια στο λέω. Γιατί έδειξες ένα πολύ διαφορετικό ήθος, ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο, έναν άλλον άνθρωπο από αυτόν που δεν έχουμε συνηθίσει και σε δύσκολες εποχές όπως είναι αυτές. Πρέπει να υπάρχουν ωραία πρότυπα, σοβαροί άνθρωποι, καλοί άνθρωποι με αρχές και αξίες. Είναι πολύ σημαντικό, εκτός από το ταλέντο που σου έχει δώσει ο Θεός, που μας δώρισες και τον χαρακτήρα σου που για αυτόν θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ περήφανη».

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη τόνισε: «ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δηλαδή το εννοώ. Ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτά που μου λέτε τώρα, δεν μπορώ να τα συνειδητοποιήσω αυτά που συμβαίνουν. Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Απλά είμαι εδώ πέρα και κλαίω».

Και υπογράμμισε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef: «Είναι σαν ένα όνειρο που το ζω… Κοιμάμαι και ξυπνάω αλλά ταυτόχρονα το ζω αυτό το όνειρο»!

Δείτε την Μαργαρίτα Νικολαΐδη αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου στο παρακάτω βίντεο να ξεσπούν σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής, Στη φωλιά των Κου Κου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved