Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Media

Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Έλα στη θέση μου: Απρόσμενες είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής κωμωδίας του ΑLΡΗΑ αναφορικά με τη Ρενάτα. H γυναίκα παραμένει στο κελί, μέχρι που εξαιτίας μιας ξαφνικής αιμορραγίας διακομίζεται στο νοσοκομείο. Ταυτόχρονα, ζητάει να δει την Κέντρα με σκοπό να κάνουν... ανακωχή!

Η Ρενάτα, μετά την ποινική δίωξη που της ασκείται για πλαστογραφία και εξαπάτηση του Δημοσίου, κρίνεται αμέσως προφυλακιστέα μέχρι να εξεταστούν όλα τα στοιχεία. Κάποια στιγμή, όμως, έχει μία έντονη αδιαθεσία και οι αστυνομικοί καλούν έναν γιατρό για να την εξετάσει. Τότε μαθαίνει τα ευχάριστα νέα. Είναι έγκυος από τον Αχιλλέα!

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η γυναίκα προσπαθεί να σκέφτεται μόνο θετικά, ώστε να μην επηρεαστεί η εγκυμοσύνη της, όπως τότε που έμενε στη Σικελία και έχασε το μωρό του Μάρκου. Και ενώ ο Βλάσης με την Ισμήνη περιμένουν το προγραμματισμένο επισκεπτήριο, αναστατώνονται όταν παρατηρείται έντονη κινητικότητα σε σχέση με την κοπέλα. Τότε μαθαίνουν πως οι αστυνομικοί έχουν καλέσει ασθενοφόρο, επειδή η Ρενάτα έχει μία ξαφνική αιμορραγία και έντονους πόνους.

Η Ισμήνη φοβάται πως η αδελφή της απέβαλε από τη στενοχώρια της με όσα περνάει, με τον Βλάση να παγώνει και να προσπαθεί να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. Κάτι που το καταφέρνει υπό τον όρο να μη δείξει ότι ξέρει πως είναι έγκυος, όχι μόνο στη Ρενάτα, αλλά και στους υπόλοιπους στην αυλή, αφού π ίδια δεν θέλει ακόμη να μαθευτεί η εγκυμοσύνη της. Στη συνέχεια, ο Βλάσης μπαίνει στο κελί όπου βρίσκεται η Ρενάτα ξαπλωμένη, παροτρύνοντας την να μείνει ψύχραιμη. Μάλιστα, προσπαθεί να την καθησυχάσει λέγοντας της πως ίσως δεν είναι κάτι σοβαρό και θα περάσει γρήγορα.

Λίγα λεπτά μετά η Ρενάτα αισθάνεται καλύτερα και λέει στον Βλάση και στους αστυνομικούς ότι δεν χρειάζεται νοσοκομείο. Ωστόσο, ο νεαρός επιμένει να μεταφερθεί η κοπέλα προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και να σιγουρευτούν πως είναι καλά. Όπως και γίνεται. Οι γιατροί στο νοσοκομείο εξετάζουν τη Ρενάτα και βεβαιώνονται πως τόσο εκείνη όσο και το μωρό είναι μια χαρά και το αίμα προέρχεται από ένα πρόβλημα που υπάρχει στον λαιμό της. Αργότερα, η κοπέλα επιστρέφει και ζητάει από τον Βλάση να ζητήσει από την Κέντρα να την επισκεφθεί το συντομότερο δυνατό. Εκείνος, αν και σαστισμένος, πραγματοποιήσει αμέσως την επιθυμία της.

Ομοίως πράττει και η Κέντρα, η οποία, ο της εύχεται περαστικά για το άσχημο συμβάν που της συνέβη, ζητούν να μάθει τον λόγο που θέλησε να τη δει. Η Ρενάτα της διευκρινίζει ότι, από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, δεν είχαν ποτέ τις καλύτερη! σχέσεις. Από ό,τι φαίνεται, όμως, έφτασε π στιγμή να κάνουν ανακωχή και για αυτό τη ρωτάει τι θέλει για να τη βγάλει από τη φυλακή καινό αποσύρει όλες τις καταγγελίες εις βάρος της. Τότε η Κέντρα χωρίς να χάσει χρόνο της ζητάει το 30% των μετοχών που της λείπει για να είναι η κύρια μέτοχος της Sofo. Η Ρενάτα συμφωνεί και η Κέντρα χωρίς να χάσει χρόνο, δίνει εντολή στο νομικό τμήμα να ετοιμάσουν τα σχετικά συμβόλαια για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved