Γιώργος Μπανταδάκης: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάει και τον γοητεύει σε μια γυναίκα!
Media

Γιώργος Μπανταδάκης: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάει και τον γοητεύει σε μια γυναίκα!

O Γιώργος Μπανταδάκης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για αυτό που τον ελκύει σε μια γυναίκα.

Είσαι ένας γοητευτικός άντρας, έχεις δεχθεί κάποια ακραία εκδήλωση θαυμασμού;

Ναι, έχουν υπάρξει κάποια περιστατικά λίγο πιο έξω από τα συνηθισμένα, αλλά εντάξει είναι όλα αντιμετωπίσιμα. Μου έχουν αφήσει λουλούδια στο αμάξι, κάποτε μια κοπέλα με περίμενε κάθε βράδυ έξω από το θέατρο και με ακολουθούσε μέχρι να μπω στο αυτοκίνητο, με έχουν τραβήξει να με φιλήσουν κατά τη διάρκεια παράστασης κι ενώ ήμουν στη σκηνή και άφορα άλλα. Αλλά ξαναλέω όλα αυτά είναι αντιμετωπίσιμα κι εκτός της πρόσκαιρης αμηχανίας που σου προξενούν, ενίοτε είναι και χαριτωμένα. Το βλέπω θετικά. Οι άνθρωποι σου εκφράζουν την αγάπη τους.

Δέχεσαι ακατάλληλες φωτογραφίες στα social media;

Ναι έχω δεχθεί, όπως φαντάζομαι και όλοι μας. Είναι νομίζω πια με την έκρηξη των social κάτι που συμβαίνει σε πολύ κόσμο.

Τι είναι αυτό που σε ελκύει σε μια γυναίκα και τι σε ελκύει γενικά στους ανθρώπους;

Είμαι φυσιογνωμιστής. Σίγουρα η ωραία εμφάνιση σε μια γυναίκα είναι το πρώτο που κοιτάς, αλλά νομίζω η ενέργεια, η αύρα της είναι αυτή που τελικά σε έλκει και σε γοητεύει. Γενικότερα στους ανθρώπους, η ευφυΐα είναι κάτι που με τραβάει.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια; Ετοιμάζεις κάτι το καλοκαίρι; Έχεις δεχτεί κάποια πρόταση για νέα τηλεοπτική σειρά;

Ναι έχω μιλήσει για κάποια πράγματα, τα οποία ακόμα είναι σε ένα πρώτο στάδιο. Άλλωστε ακόμα βρίσκομαι σε εντατικά γυρίσματα για την «Έξαψη». Θεατρικά έχω και κάποιες εκκρεμότητες από πέρυσι, αφού με το κλείσιμο των θεάτρων δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν όλα. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις που θα έρθουν και σύντομα θα τα ξαναπούμε με νεότερα.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved