Euro 2020: Γεωργακόπουλος - Βλάχος: Περιγράφουν την πιο δύσκολη και έντονη στιγμή της καριέρας τους
Media

Euro 2020: Γεωργακόπουλος - Βλάχος: Περιγράφουν την πιο δύσκολη και έντονη στιγμή της καριέρας τους

Euro 2020: Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος και ο Ηλίας Βλάχος, καθημερινά στις 15:00, μας μεταφέρουν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 όλα όσα διαδραματίζονται στο Euro 2020 μέσω της εκπομπής «Euro Day».

Οι δύο παρουσιαστές μιλώντας κάνουν τη δική τους εκτίμηση για τα φαβορί της διοργάνωσης, ενώ μας εξομολογούνται ακόμη ποια ήταν η πιο έντονη στιγμή στην καριέρα τους.

Ποιες είναι οι δυσκολίες που έχετε αντιμετωπίσει;

Δ.Γ.: Κάθε μέρα υπάρχει και μια ξεχωριστή δυσκολία σε αυτό το επάγ­γελμα. Ο κόσμος μπορεί να απολαμβάνει στην τηλεόραση του τα αθλητικά γεγονότα, όμως δεν γνωρίζει ότι από οπίσω γίνεται μια ολόκληρη προετοι­μασία, ώστε να βγουν στον «αέρα» ακόμη και λίγα δευτερόλεπτα εικόνας. Επίσης, στην αρχή της καριέρας μου με είχε δυσκολέψει το αλλοπρόσαλ­λο ωράριο και το γεγονός ότι πολλές φορές δούλευα στις αργίες, όταν όλοι οι υπόλοιποι κάθονταν. Μεγάλη δυσκολία, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, είναι κοίτα εμπόδια που συναντάς σε όλη την πορεία σου. Όμως αυτά σε κάνουν πιο δυνατό στο τέλος.

Η.Β.: Οι δυσκολίες είναι στην αρχή, όταν μπαίνεις στον χώρο και πρέπει να κάνεις τρομερή δουλειά για να κρατηθείς. Από εκεί και πέρα, όλα παίρ­νουν τον δρόμο τους και εξαρτάται από εσένα και τις μάχες που είσαι δι­ατεθειμένος να δώσεις και να κερδίσεις. Νομίζω ότι αν κάποιος θέλει να βλέπει δυσκολίες θα βλέπει δυσκολίες πάντα. Από την πλευρά μου, θε­ωρώ ότι είμαστε και λίγο τυχεροί με το επάγγελμα που ασκούμε. Κάνου­με ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο, για να βλέπουμε και να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Ωραία δεν είναι;

Ποια είναι η πιο έντονη στιγμή στην καριέρα σας;

Δ.Γ.: Σίγουρα το πρώτο μου δελτίο ειδήσεων δεν πρόκειται να το ξεχά­σω ποτέ. Το άγχος, την αγωνία που είχα. Και προς τα έξω να δείχνω άνε­τος. (Γελάει.) Επίσης, όλες οι δημοσιογραφικές αποστολές που έχω κάνει με τον ΑΝΤ1 μου έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό. Πώς γίνεται να ξε­χάσω το ταξίδι στο Καζακστάν, που είχε -20 βαθμούς Κελσίου, για έναν αγώνα Europa League Ή αυτό στο Ισραήλ, για Champions League, όταν έκοψα τις καλοκαιρινές διακοπές στη μέση για να πάω κάπου στην έρημο εντελώς μόνος μου; Δεν ξεχνιούνται αυτά. Ελπίζω να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τον εφιάλτη της πανδημίας και να μπορέσουμε να κά­νουμε ξανά ελεύθερα δημοσιογραφικές αποστολές.

Η.Β.: Από μικρός είχα ένα όνειρο. Να περιγράψω αγώνα σε Παγκόσμιο Κύπελλο και είχα την τύχη να τα καταφέρω δις. Στη Γερμανία το 2006 και στη Νότια Αφρική το 2010. Σαφώς και ήταν συγκινητική η στιγμή της πε­ριγραφής της τελετής έναρξης του 2010 για την ΕΡΤ και φυσικά ο πρώ­τος αγώνας της διοργάνωσης. Η πιο έντονη στιγμή, όμως ήταν ο ημιτελι­κός του Champions League τη σεζόν 2000-2007 στο Ολντ Τράφορντ. Η Μάντσεστερ Πουνάιτεντ νίκησε τη Μίλαν 3-2. Μόλις τελείωσε ο αγώνας, ένας ηλικιωμένος Άγγλος οπαδός της Πουνάιτεντ, που καθόταν ακριβώς μπροστά μου, σηκώθηκε, με αγκάλιασε και με δάκρυα στα μάτια μου εί­πε ότι ήταν τα καλύτερο παιχνίδι που έχει δει στη ζωή του και έφυγε. Πο­δόσφαιρο

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved