Άγριες Μέλισσες: Το συγκινητικό «αντίο» του Γιάννου στον Μιλτιάδη: «Εις το επανιδείν μπαμπάκα μου»
Media

Άγριες Μέλισσες: Το συγκινητικό «αντίο» του Γιάννου στον Μιλτιάδη: «Εις το επανιδείν μπαμπάκα μου»

Άγριες Μέλισσες: «Αυλαία» έριξε η σειρά και το τηλεοπτικό κοινό αναμένει τον τρίτο κύκλο, ο οποίος έρχεται με ανατροπές.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος μετά το αποθεωτικό του μήνυμα για το φινάλε του δεύτερου κύκλου, επανήλθε «αποχαιρετώντας» τον τηλεοπτικό του μπαμπά, Μιλτιάδη μέσα από ένα μήνυμα που συγκινεί.

«Σπουδαίος ηθοποιός!

Υπέροχος άνθρωπος!

Υπέροχος partner!

Υπέροχος συνεργάτης!

Υπέροχος συνοδοιπόρος!

Ο καλύτερος τηλεοπτικός πατέρας!

Σ'ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη, τις συμβουλές, την γενναιοδωρία και την καλοσύνη σου!

Εις το επανιδείν μπαμπάκα μου!
@gallos_giorgos_official», έγραψε ο ίδιος.

Πόσο δύσκολο είναι για ένα νέο ηθοποιό να βρει το δρόμο του;

«Η δική μου γενιά είναι άτυχη, αφού έπεσε πάνω στην οικονομική κρίση και τώρα στον κορονοϊό. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, χρειάζεται τύχη και σωστές συνεργασίες αλλά και πολλή υπομονή, κουράγιο και γερό στομάχι, γιατί δεν είναι εύκολος χώρος. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και υψηλά ποσοστά ανεργίας. Θεωρώ όμως ότι αν είναι γραφτό για έναν άνθρωπο να γίνει, θα γίνει».

Παρ’ όλα αυτά, έχετε κάνει διάφορες δουλειές παράλληλα με την υποκριτική

Αν δεν κάνω λάθος, έχετε σπουδάσει στην ΑΣΟΕΕ Μάρκετινγκ και Επικοινωνία; «Ναι, ήταν ένας όρος του πατέρα μου. Για να πάω στη δραματική σχολή, έπρεπε πρώτα να τελειώσω το πανεπιστήμιο. Είναι το άγχος του γονιού να έχει το παιδί του ένα πτυχίο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί».


Σκεφτήκατε ποτέ να το αξιοποιήσετε; «Δεν το έχω σκεφτεί, γιατί δεν θα μπορούσα να φανταστώ το εαυτό μου σε ένα γραφείο μπροστά από έναν υπολογιστή. Θέλω να έχω μια ελευθερία και κάθε μέρα να είναι διαφορετική για μένα. Όντας σε ένα γραφείο, αποκτάς μια ρουτίνα που εγώ δεν θα μπορούσα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved