Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η μεγαλύτερη ανατροπή! Θα δούμε το άλλο πρόσωπο της Μυρσίνης στον 3ο κύκλο
Media

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η μεγαλύτερη ανατροπή! Θα δούμε το άλλο πρόσωπο της Μυρσίνης στον 3ο κύκλο

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί ακόμη οι πρωταγωνιστές να μην έχουν πάρει στα χέρια τους τα σενάρια για τα επεισόδια του τρίτου κύκλου, τα spoilers ωστόσο έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν.

Μία διαφορετική τρίτη σεζόν ετοιμάζουν οι συντελεστές της σειράς του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πλοκή θα διαδραματίζεται την περίοδο της δικτατορίας και οι ήρωες πρόκειται να έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και αλλαγές στη ζωή τους.

O δεύτερος κύκλος των «Άγριων Μελισσών» έκλεισε με εξελίξεις που συγκλόνισαν τους τηλεθεατές της σειράς. Ο θάνατος της Ανέτ και του Μιλτιάδη βύθισε στο πένθος όλους τους ήρωες και το Διαφάνι μοιάζει να μην μπορεί να ξεπεράσει τη μαύρη νύχτα που η Μυρσίνη με τη βοήθεια των «Αβάντων» έκαψε το χωριό.

Κι ενώ κάποιες ιστορίες έκλεισαν, κάποιες άλλες, ακόμη πιο δυνατές, ανοίγουν από Σεπτέμβριο, όταν και θα ξεκινήσει ο νέος και πολύ διαφορετικός κύκλος της σειράς. Όλοι οι ήρωες σε αυτόν τον κύκλο θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις. Οι μνήμες από την ημέρα που η Ανέτ και ο Μιλτιάδης πέθαναν είναι νωπές και οι συνέπειες στη ζωή όλων ανυπολόγιστες.

Οι Σεβαστοί διαλύθηκαν εντελώς. Ο Δούκας και η Μυρσίνη πηγαίνοντας στη Λάρισα προσπαθούν να ξεκινήσουν μία νέα ζωή έχοντας μείνει μόνοι τους, αφού κανένα από τα παιδιά τους δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους.

Το πρωί της Παρασκευής (11-06) η Κατερίνα Διδασκάλου σε ζωντανή σύνδεση από τη Νάξο, οπού απολαμβάνει μίνι διακοπές, μίλησε στο Πρωινό κι έδωσε το πιο ανατρεπτικό spoiler για τη νέα σεζόν.

«Δεν έχουμε καινούρια σενάρια ακόμα για τις Άγριες Μέλισσες, καθόλου, αλλά, σίγουρα ξαναγίνεται αστή η Μυρσίνη, γιατί όπως ξέρουμε έχει έρθει από Αθήνα. Μπαίνουμε σε μια πολύ περίεργη πολιτικά εποχή της Ελλάδας. Αυτές οι εποχές μεγεθύνουν και δείχνουν και το πολιτικό ανάστημα του καθενός ξεχωριστά, το οποίο μπορεί να φέρει πολύ μεγάλες εκπλήξεις. Γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι σε μεγεθυμένες καταστάσεις αντιδρούν απρόσμενα», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου και όταν ο Γιώργος Λιάγκας κατάλαβε πως έρχεται η ανατροπή της είπε: «Άρα μπορεί να δούμε ανατροπή», με την ίδια να συμφωνεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved