Άγριες Μέλισσες: Γιώργος Σουξές: «Ο πιο αυστηρός κριτής μου είναι ο γιος μου»
Media

Άγριες Μέλισσες: Γιώργος Σουξές: «Ο πιο αυστηρός κριτής μου είναι ο γιος μου»

Άγριες Μέλισσες: Είπε να παντρευτεί και να νοικοκυρευτεί με τη Ρίζω και ήρθαν τα πάνω κάτω στο Διαφάνι. Ο τηλεοπτικός Προύσαλης ή αλλιώς Γιώργος Σουξές,  μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την επιτυχία της σειράς, τον πιο αυστηρό κριτή του αλλά και τι είναι αυτό που τον κρατά αισιόδοξο.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολύ καιρό να δούμε μια τόσο μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση

«Προσωπικά, είχα να νιώσω αυτήν την επιτυχία από τον "Άγνωστο πόλεμο". Θυμάμαι, ήμουν πιτσιρί­κι και γυρνούσα από το σχολείο, όταν ήμουν απόγευμα, και ήταν όλοι ο δρόμοι άδειοι γιατί έβλεπαν τη σειρά. Τώρα δεν αδειάζουν οι δρόμοι, αλλά βλέπω την ανταπό­κριση του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βέβαια δια ζώσης, όταν με συναντούν στο δρόμο. Όλο αυτό ξεκινάει από έ­να καλό σενάριο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι -οι σκηνοθέτες, η παραγω­γή, οι ηθοποιοί- δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο τους εαυτό. Αυτό σπανίως το συναντάς. Δεν ξέρω αν είναι η επιτυχία που συντελεί για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπο­ρούμε, δεν ξέρω αν είναι τα νέα παιδιά ή γιατί είπαμε όλοι "έχου­με δουλειά, ας την τιμήσουμε". Μπορεί να ήταν όλα αυτά μαζί και πραγματικά πάμε να δουλέψουμε με χαρά».

Ποιος είναι ο πιο αυστηρός κρι­τής σας;

«Νομίζω ο γιος μου και ταυτόχρονα εγώ, με την έννοια ότι πάντα ψάχνω να βρω το πιο τέλειο, γιατί το τέλειο δεν υπάρχει».

Τι σας κρατά αισιόδοξο;

«Δεν είμαι φύσει αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος, ξέρω ότι αύριο τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, να έρθουν δυσκολίες και πρέπει να είμαι έτοιμος να τις αντιμετω­πίσω. Όταν κάνω πλάνα εξετάζω πρώτα τις δυσκολίες, για να μην έχω εκπλήξεις αργότερα. Αισιό­δοξο με κρατούν τα μικρά παιδιά, τα οποία έχουν μια αθωότητα και ελπίζω -γιατί δεν το πιστεύω, να σας πω την αλήθεια- ότι θα κάνουν έναν κόσμο καλύτερο. Τουλάχιστον δεν θα τον προλάβω εγώ. Ας ελπίσουμε ότι θα τον κά­νουν αυτόν τον καλύτερο κόσμο, που δεν μπορέσαμε να κάνουμε εμείς», λέει ο ίδιος στον Τηλεθεατή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved