Άγριες Μέλισσες: Γιώργος Σουξές: «Δυστυχώς, πέρασαν πάρα πολλοί συνάδελφοι άσχημα»
Media

Άγριες Μέλισσες: Γιώργος Σουξές: «Δυστυχώς, πέρασαν πάρα πολλοί συνάδελφοι άσχημα»

Άγριες Μέλισσες: Είπε να παντρευτεί και να νοικοκυρευτεί με τη Ρίζω και ήρθαν τα πάνω κάτω στο Διαφάνι.

Ο τηλεοπτικός Προύσαλης ή αλλιώς Γιώργος Σουξές μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το πώς εκλαμβάνει τα σχόλια του κόσμου, πώς είναι η συνεργασία με την Ελένη Καρακάση ενώ παραδέχεται πως το επάγγελμα του ηθοποιού «ισοπεδώθηκε» με τον ερχομό της πανδημίας.

Ποια είναι τα σχόλια του κόσμου;

«Έχω ακούσει πολύ ωραία σχό­λια. Μου λένε: "Ήσουν ο ενωμοτάρχης της καρδιάς μας, τώρα έγινες ο διοικητής της καρδιάς μας! Είσαι φίλος μας, σε αγαπάμε σπάταλα!", διάφορα! Κάθε μέρα τα ακούω αυτά και υποθέτω όχι μόνο εγώ, και οι άλλοι συνάδελφοι που παίζουν στη σειρά, έχουν τέ­τοιες αντιδράσεις από τον κόσμο. Το ευχάριστο είναι ότι με νιώθουν δικό τους άνθρωπο. Τους έχω αφήσει μια πολύ καλή εντύπωση σαν ήρωας. Θεωρούν ότι είμαι κάτι αντίστοιχο και θέλουν να με κάνουν παρέα».

Πώς είναι η συνεργασία με την τηλεοπτική σας σύζυγο, Ελένη Καρακάση;

«Καταπληκτική. Η Ελένη είναι πραγματικά εξαιρετική και πολύ ταλαντούχα. Πριν από κάθε σκηνή εκτός από την πρόβα συζητάμε για να δώσουμε κι άλλες μικρότερες, λεπτές αποχρώσεις που μπορεί να μην είναι γραμμένες στο σενάριο, αλλά εμείς! καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να αποδοθούν».

Ξέρουμε όλοι ότι το επάγγελμα του ηθοποι­ού είναι δύσκολο. Με την κρίση έγινε δυσκο­λότερο. Με την πανδη­μία ισοπεδώθηκε;

«Εντελώς. Πόσοι η­θοποιοί να δούλεψαν φέτος στα σίριαλ; Οι υπόλοιποι, που είναι χιλιάδες, δεν δούλεψαν. Είχαν σοβαρό πρόβλημα. Κάποιοι από αυτούς έπαιρναν ένα επίδο­μα, αλλά δεν το έπαιρναν όλοι, όχι γιατί φταίει το κράτος αλλά γιατί ήταν τέτοια η συνθήκη, Οι ηθοποιοί κάνουν πρόβες χωρίς να κολλάνε ένσημα, οπότε δεν φαινό­ταν ότι δούλευαν. Δυστυχώς, πέ­ρασαν πάρα πολλοί συνάδελφοι άσχημα. Εγώ και οι συνάδελφοι που είμαστε στις "Άγριες μέλισ­σες", θεωρούμε ότι είμαστε τυχε­ροί, πρώτον γιατί έχουμε δουλειά και δεύτερον γιατί είμαστε και σε αυτήν τη δουλειά, που έχει τόσο μεγάλη επιτυχία», λέει ο ίδιος στον Τηλεθεατή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved